۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۰
کد خبر: ۲۷۹۵۴۰
مدیر حوزه علمیه بندرلنگه:

حفظ وحدت از مهم ترین فرمایشات امام جعفر صادق است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه بندرلنگه با تأکید بر حفظ وحدت در جامعه کنونی گفت: اطاعت امر از امام جعفرصادق(ع) مبنی بر حفظ وحدت، مهم ترین وظیفه شیعه است.
امام صادق(ع)

حجت الاسلام عبدالمهدی حیدرزاده، مدیر حوزه علمیه بندرلنگه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، گفت: نگاه امام صادق(ع) به انسان نگاهی است که منجر به تربیت انسان کامل می‌شود و اخلاق و فرهنگ در رأس و محور این نوع نگاه قرار داشته و در جامعه کنونی نیز این مساله حائز اهمیت فراوانی است.


وی با تشریح مبانی تفکری آن حضرت افزود: تفکر امام صادق(ع) به علم و تهذیب و تعلیم استوار بود و بویژه علوم جدید و رایج در جامعه نزد آن بزرگوار از اهمیت بسیار والایی برخوردار بود.


مدیرحوزه علمیه بندرلنگه با بیان این که ابعاد تربیتی تفکر امام صادق(ع) در طول تاریخ انسان‌های بزرگ زیادی را تربیت کرد، ادامه داد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران با آن حرکت بزرگ خود برای تشکیل حکومت اسلامی که جهان را تکان داد، امثال شهید مطهری و بهشتی و مقام معظم رهبری از انسان های وارسته‌ای هستند که در پرتو تفکر امام صادق(ع) پرورش یافته اند.


وی همچنین ابراز داشت: عظمت علمی امام صادق(ع) در حدی است که ائمه مذاهب دیگر اسلامی از قبیل ابوحنیفه و مالک خود را نیازمند به استفاده از جلسه درس آن حضرت می دانستند و مناظرات عالمانه او با ارباب دیگر ادیان و عقاید نشانی از سعه صدر و وسعت دانش امام بوده و اهمیت این جهاد فرهنگی امام صادق(ع) کمتر از قیام خونین سیدالشهداء(ع) نیست.


حجت الاسلام حیدرزاده با اشاره به این که امام صادق(ع) بهترین لحظات زندگی خود را وقف تعلیم علوم و دانش های گوناگون کرد، اظهار داشت: امام صادق(ع) در انجام این تکلیف و مسؤولیت الهی به موفقیت رسید تا جایی که آوازه دانایی و دانش او همه جا را فرا گرفت و نه تنها علما و دانشمندان مذاهب تشیع و تسنن که حامیان تفکرات الحادی در برابر عظمت شخصیت علمی آن پیشوای الهی خاضع و معترف شدند.


وی ادامه داد: دانشمند بزرگ شیعی مرحوم شیخ مفید درباره فضایل امام جعفرصادق(ع) اعتراف کرده که به اندازه ای که علمای اسلام از حضرت امام جعفر صادق(ع) در موضوعات مختلف حدیث نقل کرده اند از دیگر افراد اهل بیت(ع) روایت نقل نشده است.


مدیر حوزه علمیه بندرلنگه ادامه داد: امام جعفرصادق(ع) با ایجاد شبکه ای از شاگردان ویژه توانست به دومین هدف خود که همان زدودن اختلاط و التقاط بود همت گمارد و شبهات را از چهره دین بزدایند.


وی تأکید کرد: ما در واقع شاگردان امام جعفر صادق(ع) هستیم، باید طوری در جامعه رفتار کنیم که دیگران بر رفتار ما صحه گذارند و بگویند خدا رحمت کند امام جعفرصادق(ع) که چنین شاگردانی را تربیت کرد زیرا آن بزرگوار فرموده‌اند: مایه زینت ما باشید نه مایه ننگ و عار، و در جای دیگری فرموده اند که هرکس سبب حفظ آبروی ما شود برایش دعا می کنیم.


حجت الاسلام حیدرزاده حفظ وحدت را از مهم ترین فرمایشات امام جعفرصادق(ع) ذکر کرد و بیان داشت: آن امام همام بر حفظ وحدت بین تشیع و تسنن تأکید فراوان داشت و می فرمود: به عیادت بیماران تسنن بروید و در مراسم تشییع جنازه آن ها شرکت کنید.


وی با اشاره به بافت جمعیتی استان هرمزگان تأکید کرد: در این استان، تشیع و تسنن به خوبی و با مسألمت در کنار هم زندگی می کنند و با حفش وحدت بهانه ای به دست دشمن نمی دهند و با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری روز به روز بر وحدت و یکپارچگی خود می‌افزایند.


مدیر حوزه علمیه بندرلنگه با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفرصادق(ع) و با بیان حدیثی از آن امام همام گفت: امام صادق(ع) می فرماید: خدا رحمت کند کسی که یاد و خاطره ما را زنده نگه می دارد از این رو ضروری است تا مراسمات عزاداری درخور و شایسته ان امام همام در ایام صادقیه برگزار شود.


وی در پایان یادآور شد: مراجع عظام تأکید دارند که ایام صادقیه همچون عاشورا پرشور برگزار شود، از این رو از مردم فهیم خواستارم تا با حضور چشمگر خود در مراسمات عزاداری شهادت امام جعفرصادق(ع) همچون گذشته ارادت خود را نسبت به این امام همام ثابت کنند، زیرا عدم حضور در این گونه مراسمات سبب می شود تا دشمن بهانه ای به دست آورد و ایمان ما را مورد هجوم قرار دهد./851/ت302/ح

ارسال نظرات