۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۲۸۲۹۶۵

چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

خبرگزاری رسا ـ هیأت های مذهبی، موثرترین تشکل دینی مردم نهاد، احیای باورهای دینی از وظایف اصلی مداحان، برگزاری جلسه ستاد شؤون فرهنگی در مناسبت های مذهبی در تبلیغات اسلامی تهران، تشریح آخرین وضعیت آماری مبلغات تویسرکان از اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان، حجت‌الاسلام علی کاروند، گفت: هیئات مذهبی گسترده ترین تشکل دینی و مذهبی در تجلی مشارکت عمومی کشور هستند که در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی اقدام به برگزاری محافل در مساجد و اماکن عمومی می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه هیئات مذهبی به‌عنوان پرچمداران نهضت حسینی با معرفی اسلام اصیل با محتوای غنی با ترفندهای مرموزانه دشمنان مقابله خواهند کرد،افزود: از مهم ترین وظایف هیئت های مذهبی ترویج فرهنگ اصیل اهل بیت(ع) است که باید در راستای توسعه فضای فرهنگی و دینی جامعه نقش موثری ایفا کنند.

 

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان،آسیب شناسی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی، ارتقاء علمی و فرهنگی هیئات مذهبی و ارائه راهکارهای اساسی برای زدودن خرافات را از وظایف شورای هیئات مذهبی دانست که باید با دقت و ظرافت خاصی اجرا شود.

 

حجت‌الاسلام کاروند با اشاره به اهمیت توسعه ارزش‌های اصیل اسلامی و شعائر دینی در جامعه،اظهار داشت: مردمی بودن هیئات مذهبی و تلاش برای اجرای برنامه‌های عزاداری توسط آن عزیزان حائز اهمیت است.

وی،اظهار داشت: در این برهه از زمان وظیفه هیئات مذهبی سنگین است که باید با اجرای برنامه‌های صحیح به مقابله و خنثی کردن تهاجمات فرهنگی بپردازند و راه مقابله با این تهاجمات ناجوانمردنه تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است.

 

احیای باورهای دینی از وظایف اصلی مداحان است

حجت‌الاسلام سید نصرت اله موسوی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان در جلسه با کانون مداحان این شهرستان گفت: کار سنگینی به عهده مداحان است و مقام معظم رهبری خواسته‌ها و انتظارات سنگینی از مداحان و نوحه‌خوانان دارد و دغدغه ما این است که مواردی را که خواسته و مورد نظر مقام معظم رهبری است، در مداحی شما نمایان باشد و الحمدالله مداحان ما ولایت‌مدار و مطیع فرامین و دستورات رهبر معظم انقلاب هستند.


موسوی با اشاره به اینکه مداحان باید ابتدا فکر پاک،ذهن بلند و معلومات بالایی داشته باشند و فقط صوت خوب ملاک نیست، اظهارداشت: هر کسی مداحی را برای خود شغل قرار دهد موفقیت چندانی بدست نمی آورد.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان از اعضای کانون مداحان خواست تا با تدوین برنامه زمان‌بندی شده زمینه پیشرفت آن کانون را فراهم آورند.

 

جلسه ستاد شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی در تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد

جلسه ستاد شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی با حضور حجج اسلام نصیر نیک نژاد، مدیرکل، علی امیری اتشانی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی، سید منصور مجد الاشرافی، مسئول تشکل های دینی تبلیغات اسلامی تهران و اعضای ستاد برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام نیک نژاد، در جمع اعضای ستاد پیرامون برگزاری همایش اعضای ستادهای شئون فرهنگی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی شهر و شهرستان های تهران توضیحاتی داد.

 

هر یک از اعضای شرکت کننده نیز درخصوص برگزاری باشکوه همایش و برنامه های محتوایی آن، پیشنهاداتی ارائه کردند.

 

در این جلسه مقرر شد جلسه هماهنگی و برنامه ریزی جهت تشکیل کمیته اجرایی همایش برگزار شود.

 

هم چنین زمان برپایی همایش، چهارشنبه 14 مهر جاری و مکان آن اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران تعیین شد.

 

گفتنی است، جلسه ستاد شئون با حضور نمایندگانی همچون نیروی انتظامی و صدا و سیما، شنبه 31 مرداد جاری در سالن جلسات تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد.

 

تشریح آخرین وضعیت آماری مبلغات تویسرکان

حجت‌الاسلام علی کاروند2 شهریور94، گفت: توجه به فعالیت زنان به‌خصوص درحوزه های دینی و تبلیغاتی ازبرنامه های سازمان تبلیغات اسلامی است.

 

وی با اشاره به ساماندهی 75مبلغه سنتی و حوزوی در این شهرستان،افزود: شناسایی، ساماندهی و رتبه‌بندی مبلغات علاوه بر آگاهی از وضعیت علمی و دانش مبلغات، زمینه پاسخگویی به نیاز فرهنگ دینی جامعه به‌ویژه بانوان را فراهم می‌سازد.

 

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان،اظهار داشت:به‌منظور مقابله با تهاجم فرهنگی،خرافات‌های رایج در جامعه و کاهش آسیب‌ها و انحرافات، حضور بانوان مبلغه در جلسات خانگی بسیار مؤثر و سازنده خواهد بود.

 

حجت‌الاسلام کاروند با اشاره به نقش مهم زنان مبلغات در تبیین و تعمیق فرهنگ اسلامی در جامعه، تصریح کرد: مبلغات اسلامی باید با مطالعه و بررسی دقیق، شناخت خود را درباره اهل بیت (ع) بیشتر کرده و با اشراف بر انحرافات و خرافه های موجود وبا الگو گیری کامل ازحضرات معصومین (ع)، جایگاه حضرت زینب (س) را در جامعه نهادینه کنند.

 

گفتنی است، شهرستان تویسرکان دارای 30 مبلغه سنتی،45 مبلغه حوزوی در مقطع کاردانی و کارشناسی است که از این تعداد 41 نفر دارای تخصص عمومی،6 نفر دارای تخصص ویژه و 4 نفر هم دارای تحصیلات دانشگاهی هستند./1325/ت303/ی

ارسال نظرات