اخبار کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، آیت الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزد و نماینده ولی فقیه در استان در نشست هم اندیشی شعرای آیینی استان یزد که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: هر عمل و اقدام ما دارای اثر و نتیجهای است که این نتیجه در ارتباط با زمینه و اصالت آن عمل است.
وی اظهارداشت: تمام حرکت های ما در زندگی زمانی موثر و مفید است که این حرکت ما را به سوی هدف زندگی که همان کمال است سوق دهد.
ناصری افزود: اگر کاری که انجام می دهیم زمینه و اصالت نداشته باشد ارزشی ندارد بلکه گاهی از اوقات انحراف دارد و مشکلات نیز ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: حتی گاهی قرآن خواندن نیز انسان را از خدا دور میکند زیرا پایه و زمینه اولیه آن درست نیست و خداوند اثرها را جایی قرار داده است که زمینه اصلی ان درست باشد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: اگر کارهای خود را بر اساس عشق و رضایت خدا انجام دهید، بسیار اثرگذار است اما اگر کار و نمازخواندن و کارخیر ما بر زمینه ای غیر از خدا استوار باشد محکوم به شکست است وحتما دچار لغزش می شوید.
آیت الله ناصری تصریح کرد: ما در شعر گفتن و بیان کردن اشعار همیشه سعی کنیم تا زمینه و ریشه اشعار خود را بر اساس خدا قرار دهیم.
وی افزود: اشعار ما باید عمق و معنا داشته باشد زیرا این طریق می توانیم به تعالی برسیم و با ضمیر آگاه عمق عشق امام حسین(علیه السلام) و فداکاری های علی اکبر و عمق فداکاری های حضرت زینب(سلام الله علیها) را ببینیم.
امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: ما هرچه معنویت و درون خود را پاک کنیم و با توکل به خدا در حوادث اتفاق افتاده از جمله عاشورا و غدیر سیر کنیم، حتما می توانیم انسان ها را تکان داده و تغییر دهیم.
آیت الله ناصری ادامه داد: استکبار ستیزی امام حسین (علیه السلام) سودی دارد که آن شامل عشق به خدا است و تلاش دارد تا بنده های خدا جهنمی نشوند.
وی گفت: وقتی که باطن و عشق انسان خدایی باشد، دل او برای انسان های دیگر می سوزد و در این راستا باید در اشعار بنیه خود را خدایی قرار دهیم.
امام جمعه یزد بیان کرد: خوشبختانه یزد اصالت شعارهای خود را حفظ کرده است و از گردونه واقعیت ها دور نشده است که امیدواریم این سبک عوض نشود.
برگزاری سومین گردهمایی منطقهای مدیران مدارس صدرا در شهرکرد
رابط مدارس صدرای استان و دبیر این همایش گفت: این مراسم سه شنبه دهم شهریور ماه 94 با حضور مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی صدرای استان های خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، فارس و کهگیلویه و بویر احمد در مجتمع لاله شهرکرد آغاز به کار کرد.
جوانبخت خدادادی افزود: در آیین افتتاحیه بعد از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی نماهنگی از برگزاری اردوهای مدارس صدرای استان پخش شد.
وی گفت: سخنرانی حجتالاسلام رحمت الله اروجی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، سخنرانی حجتالاسلام اسماعیل فلاح مشاور رئیس سازمان معارف اسلامی و بهروز امیدی مدیر کل آموزش و پرورش از برنامه های آیین افتتاحیه این همایش بود.
همچنین دبیر این همایش پیام حجتالاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی را قرائت کرد.
گروه سرود دبیرستان دوره اول صدرای فارسان به اجرای سرود محلی بختیاری در این مراسم پرداخت.
خدادادی تصریح کرد: این همایش به مدت سه روز از دهم تا دوازدهم شهریور در مجتمع لاله شهرکرد برگزار میشود.
وی تشریح برنامه ها و فعالیت های اموزشی و پژوهشی، کارگاه فناوری و مشاوره را از برنامه های این همایش برشمرد
خدادادی گفت: دیدار از اماکن تاریخی و تفریحی برای شرکت کنندگان در این همایش در نظر گرفته شده است.
فعالیت 1030 کانون فرهنگی در مساجد سیستان و بلوچستان
حجتالاسلام هادی جعفری راد بیان داشت: درحال حاضر 50 خانه نوردرسطح استان وجود دارد که تا پایان سال به 80 خانه نورافزایش می یابد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان تصریح کرد: 24 کانون تخصصی شامل قرآن و تفسیر،نماز،شعروسرود، ایثار وشهادت،آموزش،مهدویت وآی تی در سطح استان فعالیت دارند که راه اندازی سه کانون تخصصی دیگر سهمیه استان سیستان و بلوچستان درسال جاری است.
جعفری راد با بیان اینکه 551 کانون فرهنگی وهنری درروستاها راه اندازی شده،افزود: 16 کانون فرهنگی وهنری مصلی در استان داریم و 4 کانون مصلی دیگردرسال جاری در استان راه اندازی خواهد شد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان با اشاره به اینکه 49کتابخانه مخزن دار به ثبت رسیده داریم، بیان داشت: 103 کتابخانه مخزن دار در سطح استان داریم که 49 کتابخانه دارای مجوز رسمی هستند.
جعفری راد اضافه کرد: 3 کانون فرهنگی و هنری در مساجد دانشگاه های استان راه اندازی شده که این تعداد در سال جاری به 6 کانون افزایش می یابد.
روحیه کفر ستیزی باید همواره در بین مردم زنده بماند
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد شریف حسینی کوهستانی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد،در یادواره 33 شهید کارمند و شهیدان رجایی و باهنردر شهرستان مهریز، در جمع مردم و مسئولان این شهرستان در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر به نقش آنها در انقلاب و همراهی با امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: اجر و ثواب خدمت به دیگران ثواب جهاد در راه خداوند را دارد اگر ما نسبت به خدمت به مردم کوتاهی کنیم باید جواب گوی مردم باشیم.
حجتالاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی به شاخص های نظام اسلامی و بخصوص موضوع مهم عدالت، آزادی و اسلامیت نظام اشاره و خواستار هوشیاری در برابر دشمنان شد.
وی اظهار داشت: باید مواظب توطئه های مختلف دشمنان بود چون آنها همیشه فقط به فکر نافع خود هستند و بی توجهی به توطئه های دشمن کاری درستی نیست.
حسینی کوهستانی در خصوص ارتباط با دنیای غرب به این نکته اشاره نمود که اگر مواظبت از دسیسه ها و خدعه های دشمنان نکنیم مطمئناً آن ها دام هایی را برای ما فراهم نمودند که نمیتوان به آن بی توجه بود.
وی ادامه داد: شاید ما در عرصه های عمرانی و اقتصادی بتوانیم به موفقیت هایی دست یابیم ول باید سنگرهای فرهنگی خود را در تعامل با دنیا حفظ کنیم.
فعالیت 326 خانه قرآن شهری و روستایی در کردستان
ناصر علیپور، مسئول دارالقرآن کریم اداره تبلیغات اسلامی استان کردستان، از فعالیت 326 خانه قرآن شهری و روستایی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد 237 خانه قرآن شهری و 89 خانه قرآن روستایی هستند.
وی با اشاره به اینکه طرح خانههای قرآنی در راستای ساماندهی وضعیت جلسات خانگی قرآن در سطح شهر و روستاهای استان اجرایی شده است، افزود: افرادی هستند که بدون هیچ توقعی و در راستای اعتلای فرهنگی قرآنی کلاسهای قرآنی را در خانههای شخصی خود برگزار میکنند، که این افراد نیز در قالب طرح خانههای قرآن ساماندهی شدهاند.
مسئول دارالقرآن کریم اداره تبلیغات اسلامی استان کردستان اعلام کرد: ایجاد خانههای قرآنی در روستاها به میزان استقبال مردم روستا و مدیریت خانه قرآن، وجود مکان مناسب ارتباط دارد و دارالقرآن کریم نیز در این مبحث در حد توان آنها را یاری میرساند.
وی بیان کرد: خانههای قرآنی موجب میشود تا جلسات خانگی قرآن در سطح شهر و روستاهای استان مجوزدار و شناسنامهدار شوند و حمایت های مادی و معنوی از آنها صورت گیرد.
علیپور عنوان کرد: کلاسهای قرآنی در این خانهها به صورت مستمر در طول سال و در رشتههای مختلف روخوانی و روانخوانی، صوت و لحن، ترتیل، حفظ و تفسیر برگزار میشود.
وی بیان کرد: ایجاد خانه های قرآنی در شهر و روستا باعث شده که علاقمندان زیادی برای یادگیری این کتاب آسمانی به این خانه ها مراجعه میکنند.
مسئول دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به مسئولیت خطیر مدیران خانههای قرآنی افزود: کسی که مسئولیت خانه قرآنی را به عهده میگیرد باید خود را از تمامی تمایلات شخصی به دور نگه دارد و بیشترین وقت و استعداد خود را صرف رسیدن به اهداف مورد نظر کند.
وی با اشاره به هدف اساسی از احداث خانه های قرآن، در جامعه بیان کرد: هدف اساسی از ایجاد خانه ها تربیت و آشنایی مخاطبان با قرآن کریم و نشر و ترویج فرهنگ آن و ارتقای مبانی اسلامی و حرکت آنها به سوی رشد و ترقی و کمال است.
علیپور در پایان یادآور شد: خانههای قرآن شهری و روستایی بهعنوان عضو کوچکی از جامعه نقش انکارناپذیری در مقابله با هجمههای فرهنگی دشمن دارند./1325/ن604/ی