۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
کد خبر: ۲۸۵۹۰۸
تولیت حرم حضرت عباس:

نظم و انضباط زائران ایرانی مثال زدنی است

خبرگزاری رسا ـ تولیت حرم حضرت عباس(ع) ضمن تجلیل و تقدیر از برگزاری برنامه‌های فرهنگی برگزار شده از سوی بعثه‌ مقام معظم رهبری در عراق، نظم و انضباط زائران ایران را مثال زدنی خواند و اظهار امیدواری کرد که تولیت حرم عباسیه با بعثه‌ مقام معظم رهبری بتواند گام‌های بسیار خوبی را در راستای برگزاری برنامه‌های فرهنگی در کربلا بردارد.
حجت الاسلام صافي توليت حرم حضرت عباس(ع)

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد صافی، تولیت حرم حضرت عباس(ع) روز گذشته در دیدار نمایندگان بعثه‌ مقام معظم رهبری در عراق و کربلای معلی و جمعی از روحانیون و کارکنان بعثه‌ با ابراز رضایت از رفتار و برخورد زایران ایرانی نظم و ترتیب آنها را مثال زدنی خواند.

 

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از همکاریهای آستان مقدس عباسی با بعثه مقام معظم رهبری در برگزاری برنامه های فرهنگی برای زایران ایرانی ابراز امیدواری کرد که با تعامل دو سویه شاهد افزایش برنامه های معرفت افزایی زایران باشیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی با تاکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت عراق در مقابل گروههای تکفیری داعش اظهار امیدواری نمود: ثبات و آرامش هر چه زودتر این کشور همسایه را فرا گیرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد صافی ضمن استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی بعثه مقام معظم رهبری برای برگزاری برنامه های ویژه فرهنگی در مناسبت های دینی، قول مساعد داد که با هماهنگی قبلی برنامه ها در آستانه مقدس عباسی برگزار شود.

 

وی در ادامه ضمن تبریک توافق هسته ای ایران برای دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران آرزوی موفقیت و پیروزی کرد./1330/د101/ف

 

پایگاه اطلاع رسانی حج

ارسال نظرات