۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۲۸۹۰۶۵
استاد حوزه علمیه:

غیبت امام زمان آزمایش الهی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه با اشاره به غیبت امام زمان(عج) گفت: انتظار همواره صحنه آزمایش است تا بندگان از این راه، در پرتو ایمان و تسلیم خویش در پیروی از اوامر خداوند، تربیت یافته و به کمال برسند و استعدادهای نهفته آنان شکوفا شود.
شب آغاز امامت امام زمان(عج)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت‌الاسلام نقی حاجیلو، استاد حوزه علمیه ظهر امروز در مسجد سرگل قزوین با بیان اهمیت شناخت مهدویت به حدیثی از امام کاظم(ع)اشاره کرد و گفت:‌ امام موسی کاظم (ع)می‌فرمایند هنگامی که پنجمین فرزندم از نظرها غایب شد، مواظب دین خود باشید تا کسی شما را از آن خارج نکند، برای صاحب این امر غیبتی خواهد بود و این غیبت، آزمونی است که خداوند با آن بندگانش را می‌آزماید.

 

این استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: حضرت مهدی(عج)در زمانی متولد شد که حاکمان عباسی، زنجیر محاصره و حلقه فشار را بر امامان معصوم (ع)و پیروان ایشان بسیار تنگ کرده بودند، آن‌ها از طریق روایات خبردار شده بودند که در شهر سامرا و در خانه امام حسن عسکری(ع) کودکی متولد خواهد شد که بنیان ظلم و ستم را ویران و حکومت عدل و داد را برقرار می‌کند و خود، فرمانروای عالم می‌شود.

 

وی ادامه داد: حاکمان ظلم قصد داشتند اجازه ندهند امام زمان(عج) همانند حضرت موسی(ع)پس از تولد زنده بماند ولی اراده و خواست خداوند بر این قرار گرفت که این کودک در کمال سلامت متولد شود و شرق و غرب عالم را با نور خویش مزین سازد.

 

این کارشناس دینی پیرامون مسأله غیبت امام زمان(عج) تصریح کرد: مسأله غیبت امام دوازدهم (عج) بارها توسط ائمه معصومین(ع)بیان شده بود تا مردمان خود را برای امر غیبت آماده سازند، همچنین پس از امام هشتم(ع) دیگر امامان معصوم(ع) کمتر در معرض دید همگان قرار می‌گرفتند و فقط برای پیروان خاص، آن هم در مواردی اندک ظاهر می‌شدند.

 

وی ادامه داد: حتی امامان پس از امام رضا(ع) گاه پاسخ به سۆالات و رفع نیازمندی‌های مسلمانان را از پشت پرده انجام می‌دادند تا مردم خود را برای غیبت حضرت مهدی(عج) آماده کنند، زیرا این تمرین باعث می‌شد که غیبت امام برای جامعه سخت نباشد و مردم برای غیبت ایشان زمینه ذهنی پیدا کنند.

 

حجت الاسلام حاجیلو در پایان گفت: انتظار همواره صحنه آزمایش است تا بندگان از این راه، در پرتو ایمان و تسلیم خویش در پیروی از اوامر خداوند، تربیت یافته و به کمال برسند و استعدادهای نهفته آنان شکوفا شود، ‌در این آزمایش گروهی که ایمان استواری ندارند دچار شک می‌شوند و کسانی هم که ایمان در اعماق قلبشان ریشه دوانده به سبب انتظارِ ظهور آن حضرت شایسته بخشش‌های الهی می‌شوند و این از سخت ترین آزمایش‌های الهی است./873/202/ب3

ارسال نظرات