روحانیان مایه حیات و برکت مساجد هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجتالاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی، عصر امروز سه شنبه هفتم مهر در جمع خبرنگاران در محل دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی بیان کرد: مساجد پسندیده ترین پایگاه، برای تقویت بنیه های اعتقادی و مذهبی جوانان ایران اسلامی محسوب می شوند.
مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با بیان این که مساجد در کشور نشانگر وحدت مسلمانان است گفت: مساجد در تمامی زمان ها محل خیر و برکت، معارف اجتماعی و سیاسی، و کانون پرورش اخلاق در جامعه بوده اند.
حجتالاسلام ذوالفقاری با بیان این که مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت اظهار کرد: مساجد باید در سراسر ایران اسلامی خانه برکت و تفسیر و حدیث، و منبر باشد و مساجد به عنوان پایگاه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دارای جایگاه با اهمیتی هستند.
مساجد جنگ نرم و هجمه های فرهنگی دشمنان را خنثی کنند
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با بیان این که روحانیان روح، مایه حیات و برکت مساجد هستند گفت: روحانیان باید به عنوان بازوی توانمند مساجد، جنگ نرم و هجمه های فرهنگی دشمنان را خنثی کنند و همچنین سبب جذب بیش از پیش جوانان به مساجد شوند.
حجتالاسلام ذوالفقاری با بیان این که حضور فعالانه جوانان ایران اسلامی و روحیه های بسیجی، مساجد را زنده و پرنشاط نگه می دارد گفت: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مساجد مظهر اقتدار و نماد فرهنگ اسلامی هستند.
مرحله استانی دهمین جشنواره قرآنی «مدهامّتان» فردا در اراک برگزار می شود
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی در ادامه با بیان این که، مرحله استانی دهمین جشنواره قرآنی «مدهامّتان» ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد به همت دبیرخانه دائمی جشنواره بزرگ جوانان برگزار میشود گفت: حفظ، تصحیح قرائت، اذکار نماز، اذان، تفسیر ویژه ائمه جماعات، ترتیل و مفاهیم قرآن و نهجالبلاغه را از رشتههای این دوره از مسابقات است که ویژه برادران عضو کانونهای فرهنگی-هنری و در رده سنی 15 تا 30 سال برگزار خواهد شد.
ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقهمند به قرآن کریم
حجتالاسلام ذوالفقاری با بیان این که مرحله استانی این مسابقات فردا هشتم مهر ماه در اراک برگزار خواهد شد گفت: ، شناسایی استعدادهای برتر قرآنی، ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقهمند به قرآن کریم و فرهنگ اسلامی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
شایان ذکر است، در حال حاضر 490 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان مرکزی مشغول فعالیت است که از این تعداد 218 کانون در مساجد روستایی، 25 کانون تخصصی از جمله قرآن، نماز، ایثار و شهادت، هنرهای تجسمی، مشاوره، مهدویت و عفاف و حجاب راهاندازی شده است و تاکنون دو کانون دانشگاهی در مساجد دانشگاه تاسیس شده است./842/202/ب1