۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۷
کد خبر: ۲۹۱۶۹۱
دبیر شعر آیینی کشور تبیین کرد؛

راهکارهای دانش افزایی طلاب در زمینه شعر و ادبیات فارسی

خبرگزاری رسا ـ دبیر شعر آیینی کشور به راهکارهای افزایش دانش طلاب در زمینه ادبیات و شعر فارسی اشاره کرد و گفت: مناسب است که طلاب افزون بر مطالعه دروس حوزوی به خواندن شعرهای شاعران فارسی زبان بپردازند.
حجت الاسلام جواد محمد زماني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام جواد محمد زمانی دبیر شعر آیینی کشور، شب گذشته در جلسه افتتاحیه دوره تخصصی آموزش فن رثا که در حسینیه شهدای قم برگزار شد، به بیان اهمیت شعرخوانی طلاب برای جذب مخاطبان پرداخت و گفت: بسیاری از شاعران فارسی زبان همچون حافظ، سعدی و عطار از طلبه بودند و در گذشته ادبیات فارسی و شعر سرایی میان طلاب و روحانیان رواج داشت و علمایی همچون فیض کاشانی و شیخ انصاری به شعر سرایی می‌پرداختند.

 

حجت الاسلام محمد زمانی با بیان این‌که امروز ارتباط میان طلاب و ادبیات و شعر کمرنگ شده است، گفت: در این زمان شعر را حاصل ذوق و تخیل انسان می‌دانند در حالی که در گذشته میان اندیشه، حکمت و فلسفه و شعر ارتباط تنگاتنگی وجود داشته است.

 

وی در ادامه سخنانش به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت ادبیات و شعر فارسی اشاره کرد و افزود: ایشان در بیانات خویش فرمودند که شعر ثروت ملی است و شعر عامل ایجاد اتحاد ملی و بنای عاطفی است.

 

دبیر شعر آیینی کشور با بیان اینکه مبنای ادبیات و شعر فارسی، آیات قرآن، روایت‌های ائمه اطهار(ع)، حکمت، فلسفه و معارف اسلامی است، ابراز کرد: گونه‌ای از شعر فارسی، ابیات اخلاقی و پندیات است و در گذشته سخنرانان افزون بر مرثیه و روضه‌خوانی، بسیاری از شعرهای اخلاقی را درباره موضوعاتی همچون مذمت کبر و ستایش تواضع بری مخاطبان می‌خواندند.

   

حجت الاسلام محمد زمانی به راهکارهای افزایش دانش طلاب در زمینه ادبیات و شعر فارسی اشاره کرد و گفت: مناسب است که طلاب افزون بر دروس حوزوی به مطالعه شعرهای شاعران فارسی زبان بپردازند و ابیات جالب آن را یادداشت و جمع‌آوری کرده و در سخنرانی‌های خویش  از این مطالب استفاده کنند./998/پ202/ف

ارسال نظرات