ترویج و تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی وظیفه فرهیختگان و نهادهای فرهنگی کشور است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام نصیر نیک نژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران با تسلیت فرا رسیدن ماه صفر و گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: تمامی ادیان آسمانی و شخصیت های بزرگ، با کتاب جاودانه شدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران، با بیان اهمیت کتاب در تکامل جامعه انسانی افزود: قرآن کریم، معجزه جاوید پیامبر اسلام که در برگیرنده پاسخ همه مسایل و نیازهای مادی و معنوی تمامی انسانها در طول تاریخ، بهترین کتاب برای عموم مردم بهویژه محققان است.
ایشان، تأکید کرد:: افتخار میکنیم که فرهنگ باورهای دینی ما مبتنی بر تعالیم قرآن کریم و مبتنی بر ارزش، بینش و دانش است، بنابراین می توان با گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، بهره های معنوی فراوانی از این کتاب عزیز گرفت و آن را به کار بست.
نیک نژاد، مطالعه کتابهایی نظیر نهج البلاغه امام علی (ع)، صحیفه سجادیه امام سجاد (ع)، سایر کتب با موضوعاتی همچون آشنایی با جنبه های مختلف سیره معصومین علیهم السلام و تفاسیر قرآن کریم برای شبکه تبلیغی و مبلغین که در طول سال با اقشار مختلف ارتباط دارند، را ضروری برشمرد.
وی، با اشاره به سابقه فرهنگی و تمدنی ایران اسلامی، اهتمام دانشمندان، آثار علمی محققین، وجود کتابخانه ها و مراکز دینی نظیر مدارس و حوزه های علمیه و دانشگاه ها را از جمله دلایل مهم دانستن ارزش کتاب و کتابخوانی در ایران برشمرد.
حجتالاسلام نصیر نیک نژاد، به بیان فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری در همین زمینه پرداخت و خاطر نشان کرد: معظم له، از حضور خجسته آثار گرانسنگ اسلامی یاد میکند و با اشاره به اشتیاق و اقبال غیر مسلمانان از بهرهوری از این گنجینه های شکوهمند، خاطر نشان می سازد که جاذبه شورانگیز کتاب و بالندگی دانش، فرهنگ و کتابخوانی از آغازین سالهای حیات فرخنده اسلام، چنان دامنه گستردهای یافت که تأثیر آن تا قرنها تداوم داشت.
این مسئول، وظیفه فرهیختگان و نهادهای فرهنگی کشور را ترویج و تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و تصریح کرد: کتاب ها در موضوعات متنوع و برای همه سلیقه ها، همه جا و برای همه در دسترس است، بنابراین هیچگونه عذر و بهانه ای برای کتاب نخواندن وجود ندارد.
وی، در ادامه سخنان خود، گفت: برای پیشگیری از معضلات اخلاقی، ارتقای سطح تحصیلی نوجوانان و جوانان، پیشرفت وضعیت فرهنگی خانواده ها، باید آنان را به مطالعه هرچه بیشتر و رشد و پویایی شخصیت تشویق کنیم؛ چرا که پرورش ذهن خلاق و مبتکر و تقویت روحیه علمی و دینی نسل جوان و آینده ساز کشور، همه در گرو مطالعه بهعنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر خواهد بود. بر این اساس، با توجه به اهمیتی که اسلام و علمای دین به مطالعه دادهاند، برای دفاع از آرمان های دینی، فرهنگ اسلامی و جبران عقب ماندگی ها و رسیدن به خود باوری، باید فرهنگ مطالعه همگانی شود./1325/د101/ف2
منبع: روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی