۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۴۲۴۰۱۶
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

قطع نگاه از خارج و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: لازمه اقدام و عمل در زمینه اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب، قطع نگاه و امید از خارج کشور و تکیه بر توان و ظرفیت‌های داخلی است.
حجت الاسلام یعقوبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد،  حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در دیدار شماری از مسؤولان استانی، با تأکید بر اجرایی شدن راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه، اظهار کرد: یکی از اصول اقتصاد مقاومتی مصرف درست و بهینه، صرفه‌جویی و دوری از اسراف و تبذیر در بخش‌های گوناگون است.

 

وی با بیان اینکه درست مصرف کردن و مدیریت مناسب در این راستا می‌تواند کشور را از وابستگی به خارج رها کند، افزود: تا زمانی که کالاهای مصرفی و برخی نیازهای عمومی خود را از طریق واردات تأمین کنیم نمی‌توانیم در همه ابعاد به استقلال و خودکفایی کامل برسیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با تأکید بر اینکه یکی از راهکارهای اجرا شدن اقتصاد مقاومتی بیشتر شدن میزان صادرات از واردات است، تصریح کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کرده‌اند باید از واردات کالاهای دارای مشابه داخلی کاملاً جلوگیری شده و از تولیدکنندگان بومی حمایت شود.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی با بیان اینکه یکی از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی نداشتن تعلق خاطر به بیگانگان و کشورهای خارجی است، افزود:تنها نسخه شفابخش و راه نجات کشور از مشکلات اقتصادی، اجرای اقتصاد مقاومتی با تکیه بر ظرفیت‌ها، توان و توانمندی نیروهای داخلی است.

 

وی خاطرنشان کرد: درواقع لازمه اقدام و عمل درزمینهٔ اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب، قطع نگاه و امید از خارج کشور و بیگانگان و تکیه بر توان و ظرفیت‌های داخلی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی ادامه داد: اگر مسؤولان دولتی و سایر نهادهای کشور و همچنین اقشار گوناگون مردم با خودباوری و امید به خداوند وارد عرصه اقدام و عمل درزمینهٔ اقتصاد مقاومتی شوند بدون شک در آینده‌ای نزدیک حماسه اقتصادی در کشور روی می‌دهد.

 

رییس شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی با قرائت فرازی از حکمت 396 نهج‌البلاغه، اظهار کرد: امام علی (ع) در این حکمت می‌فرمایند: «الْمَنِیَّهُ وَلاَ الدَّنِیَّهُ وَالتَّقَلُّلُ وَلاَ التَّوَسُّلُ مَنْ لَمْ یُعْطَ قَاعِداً لَمْ یُعْطَ قَائِماً، الدَّهْرُ یَوْمَانِ: یَوْمٌ لَکَ، وَیَوْمٌ عَلَیْکَ; فَإِذَا کَانَ لَکَ فَلاَ تَبْطَرْ، وَإِذَا کَانَ عَلَیْکَ فَاصْبِرْ» و مردم را به قناعت و مناعت طبع توصیه کرده‌اند.

 

وی افزود: امام نخست شیعیان در این حکمت به مسلمانان توصیه می‌کنند: مرگ آری اما تن دادن به پستی و ذلت هرگز و قناعت به داشته اندک آری ولی دست نیاز به سوی دیگران دراز کردن هرگز زیرا کسی که با تلاش معتدل و صحیح چیزی را به دست نیاورد با تلاش نادرست و بی‌رویه چیزی به‌دست نمی‌آورد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی ادامه داد: امام علی (ع) می‌فرمایند: دنیا دو روز است؛ روی به سود تو و روز دیگر به زیان تو، بنابراین در روزی که منتفع می‌شوی مست و مغرور نباش و در روزی که به زیان تو است شکیبایی و صبوری پیشه کن.

 

نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی با بیان اینکه این فرموده امام نخست شیعیان دستورالعمل مناسبی برای اجرای اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: درواقع سبک و سیره فردی و اجتماعی امام علی (ع) الگوی کامل و مصداق بارز اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در بخش‌های مختلف زندگی است./202/9314/ب1

ارسال نظرات