۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
کد خبر: ۴۳۱۱۵۷
عضو شورای حوزه علمیه مازندران:

روزه خواری در ملأ عام بی حرمتی به شعائر الهی است

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از روزه‌خواری در ملأ عام از مسائل مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: آزادی انسان محفوظ است اما باید از وارد شدن در گناه و روزه‌خواری علنی در جامعه پرهیز شود.
امام جمعه نکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نکا، حجت الاسلام محمد باقر محمدی لائینی، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در جمع هیأت امناء و فعالان فرهنگی مساجد این شهرستان به نقش مساجد در بهره گیری مناسب مردم از معنویت ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: باید فضای مساجد برای بهره گیری حداکثری در ماه رمضان فراهم شود.

 

مسؤول حوزه علمیه نکا، مساجد را بهترین پایگاه برای جذب جوانان در ماه مبارک رمضان دانست و افزود: خدمتگزاری در مسجد و کمک به جذب مردم و جوانان به مسجد افتخار است.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندرانبا بیان اهمیت و ویژگی‌های معنوی روزه‌داری در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: نیت روزه گرفتن باید بر مبنای آگاهی و درک نتایج دنیوی و اخروی آن حاصل شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی، اسلام را دین استدلال و منطق روشن معرفی کرد و افزود: همه احکام و دستورات دینی طبق منفعت و نیازهای ضروری انسان تبیین شده و انجام این دستورات هیچ سختی و خسرانی را متوجه انسان نمی‌کند.

 

وی روزه گرفتن در ماه گرم سال را بزرگ‌ترین جهاد از نظر پیامبر(ص) بیان کرد و افزود: طبق احادیث و روایات دینی روزه گرفتن در فصل تابستان موجب دوری از وسوسه‌ها، تقرب به خداوند و رسیدن به صبر و شکیبایی می‌شود.
 

امام جمعه نکا با بیان این که خداوند متعال در ماه مبارک رمضان فرصتی به انسان داده تا با تفکر در اعمال و کردار گذشته خویش خود تجدید نظر کند و راه اصلاح را در پیش گیرد، ادامه داد: باید در این ضیافت الهی با دعا و نیایش زمینۀ صیقل  روح از گناه برای درک نورهای رحمت که بر دل انسان های موحد و مؤمن می تابد را فراهم کنیم.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران بر ضرورت انس و الفت بیشتر با کلام الهی در ماه مبارک رمضان تأکید کرد و گفت: مفاهیم قرآن جزء کاربردی ترین موضوعات در زندگی انسان است.

 

حجت الاسلام لائینی بر ضرورت ترویج فرهنگ قرآنی در ماه مبارک رمضان تأکید کرد و افزود: خواندن قرآن و عمل به دستورات آن، جامعه بشری را به سعادت و کمال دنیوی و اخروی سوق می دهد.

 

امام جمعه نکا، ماه مبارک رمضان را بهار قرآن دانست و با بیان این که این ماه پر فیض بهترین فرصت برای انس و الفت بیشتر با مفاهیم حیات بخش قرآنی است، تصریح کرد: خداوند ماه مبارک رمضان را قرار داده تا عواطف روحی و روانی بشر پرورش یابد و او سختی‌ها و درد بیچارگان جامعه را بچشد.

 

حجت الاسلام لائینی با بیان این که در ماه مبارک رمضان بستر تبلیغ حداکثری احکام دین مبین اسلام فراهم شده است، تصریح کرد: مبلغان دینی باید از فرصت ماه مبارک رمضان در جهت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه بهره گیرند.

 

وی محتوا بخشی به برنامه‌های مساجد را از دیگر راه‌های جذب جوانان به مساجد بر شمرد و گفت: ائمه جماعات باید با مجهز شدن به علم روز پاسخگوی نیازها و مشکلاتی که در قالب شبهات برای جوانان مطرح می شود، باشند و مبلغان و ائمه جماعت باید تلاش کنند مراسم و برنامه‌های مختلف خود را به سمت جلسات پرسش و پاسخ ببرند.

 

امام جمعه نکا با تأکید بر این که روحانیت باید با استفاده از اسلحه بیان، قلم و دانش با شبهات مقابله کند، ادامه داد: ظرفیت معنوی و فرهنگی مساجد این شرایط را برای مبلغان دینی کاملاً فراهم کرده است.

 

حجت الاسلام لائینی در ادامه سخنان خود بر ضرورت مطالعه بیشتر مبلغان دینی به منظور پاسخگویی مناسب به جریان سازمان یافته شبهه افکنی دشمنان تأکید کرد و گفت: با مطالعه سطحی نمی توان پاسخگوی سؤالات نسل جوان امروز بود.

 

وی با بیان این که حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از روزه‌خواری در ملأ عام از مسائل مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد، افزود: آزادی انسان محفوظ است اما باید از وارد شدن در گناه و روزه‌خواری علنی در جامعه پرهیز شود و برای این منظور دقت فراوان انجام شود و به بهانه‌های مختلف در مکان‌های عمومی اقدام به روزه‌خواری نشود.

 

امام جمعه نکا با تأکید بر تشویق مردم به حضور در بقاع متبرکه، مساجد و برنامه‌های تبلیغی گفت: استفاده از تریبون مسجد، بقاع متبرکه و منبرهای روحانیان و وعاظ از برنامه‌های مهمی است که در طول ماه مبارک رمضان باید به آن اهتمام داشته و مساجد و بقاع متبرکه با حضور مردم مؤمن و دیندار پر شود و درس دینداری و ایمان تبلیغ شود.

 

امام جمعه نکا همچنین دستگیری از مستمندان را از دیگر مسائلی عنوان کرد که در ماه رمضان توصیه شده است و یادآور شد: همچنان‌که در روایات توصیه شده است؛ درست و پسندیده نیست که فرد مسلمانی با شکم سیر بخوابد و مسلمان دیگری در همسایگی‌اش گرسنه سر بر بالین بگذارد و به همین دلیل باید با شناسایی مستمندان و دستگیری و کمک به آنان، این ماه را برای آنان به ماه خوشی‌ها و خوبی‌ها تبدیل کنیم./1317/202/ب2

ارسال نظرات