۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸
کد خبر: ۴۴۵۳۰۷
برای نخستین بار؛

طرح طلبه معلم در آموزش و پرورش اجرا می‌شود

معاون پژوهشی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه برای نخستین بار طرح طلبه معلم در آموزش و پرورش کشور اجرا می‌شود، انجام برنامه‌های فرهنگی، ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش آموزان، برپایی جلسه‌های اولیای و مربیان و معلمان از سوی روحانیان را از مهم‌ترین اهداف این طرح برشمرد.
 طرح طلبه معلم

علیرضا رحیمی، معاون پژوهشی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت همکاری حوزه و آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امسال برای نخستین بار رهبر معظم انقلاب به عنوان فرمانده کل قوا، اجازه داده‌اند که 500 نفر از طلاب با آموزش و پرورش همکاری انجام دهند و این مدت همکاری نیز سربازی طلاب محسوب شود.

وی به بیان جزییات طرح معلم طلبه پرداخت و بیان کرد: در این طرح 500 نفر از روحانیان بر اساس ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه هر استان و نیازهای ادارات آموزش و پرورش استان‌های مختلف کشور تقسیم‌بندی می‌شوند و هر استانی سهمیه ویژه‌ای در جذب طلبه معلم دارد.

رحیمی به شرایط جذب روحانیان برای شرکت در طرح معلم طلبه اشاره کرد و گفت: داشتن تحصیلات سطح دو حوزه علمیه و معمم بودن از مهم‌ترین شرایط جذب طلاب برای شرکت در این طرح است.

معاون پژوهشی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش درباه چگونگی نام‌نویسی روحانیان در این طرح ابراز کرد: طلاب علاقه‌مند برای شرکت در این طرح به امور دانش‌آموختگان و اداره مشمولین حوزه علمیه قم واقع در دارالشفا قم مراجعه کنند و این طلاب بعد از گذراندن دوره آموزشی لازم سربازی و دوره‌های تخصصی آموزشی جذب ادارات آموزش و پرورش هر استان می‌شوند.

وی عنوان داشت: تلاش ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش بر این است که از ابتدای سال تحصیلی جاری مبلغان در مدارس آموزش و پرورش کشور مشغول به فعالیت شوند.

رحیمی به فعالیت‌های روحانیان در مدارس آموزش و پرورش در قالب طرح معلم طلبه اشاره کرد و گفت: انجام برنامه‌های فرهنگی، ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش آموزان، برپایی جلسه‌های اولیای و مربیان و معلمان از سوی روحانیان از مهم‌ترین اهداف برگزاری طرح معلم طلبه است./998/ت302/ی

ارسال نظرات