فضای مجازی بهترین فضا برای انجام کار فرهنگی است
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان، حجتالاسلام سید جواد موسوی هوایی در نشست هم اندیشی آموزش های تخصصی و گفتمان های دانشجویی بیان کرد:بهترین فضا جهت تبلیغ و انعکاس صدا و حرف اساتید فضای مجازی است و باید از این فرصت استفاده کرد.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه اظهار کرد: اگر فرهنگ جامعه ما برخواسته از دین نباشد نمی تواند ما را به اقتدار برساند.
حجتالاسلام هوایی افزود: یکی از وظایف ما حفظ فرهنگ دینی است و ما بهعنوان مبلغینی که با مردم سرو کار دارم ارتباط مستقیمی با این امر داریم.
وی افزود: ما در نظام جمهوری اسلامی در پی حقیقت اسلام ناب که پیامبر(ص) معرفی کرده اند و به وسیله آن تشکیل حکومت داده اند، اسلامی که ابعاد آن به دستور ائمه از جانب پیامبر (ص) و به دستور خدا تبیین کرده اند،هستیم.
معاون پژوهشی گفت: بیش ترین چیزی که در کلام حضرت امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) دیده میشود این است که فرهنگ اصل زیربناست و فرهنگ دینی ارکان درست و قوی فرهنگ جامعه را تشکیل می دهد؛ اگر فرهنگ دینی را حذف کنیم آرام آرام فرهنگ های دیگر که به این متصل بوده اند ضایع خواهند شد.
حجتالاسلام موسوی هوایی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی موظف شده است با نهاهای امنیتی و نظامی از برگزاری کلاس ها و جلسات مشکوک جلوگیری کند و اینکاری است که در تمام دنیا در حال انجام است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: طراحی دشمن برای ایجاد اختلاف در میان اقوام و عقاید مختلف است و ما نظامی هستیم که تاکنون در برابر تمام حرکت های دشمن تاکنون ایستادگی کرده و جلوی عمق حرکت آن ها گرفته شده است.
وی در این نشست بر علم افزایی شامل کسب علوم کلاسیک همراه با پیشرفت تحصیلی وسیر مطالعاتی تاکید کرد و افزود: در پژوهش و تحقیق ضمن مطالعه موضوعی در سیر مطالعاتی ابتدا باید تمامی کتب چاپ شده یک نویسنده را خواند و بعد به سراغ کتب نویسندگان دیگر رفت.
حجتالاسلام هوایی ضمن اشاره به روش شناسی تبلیغ و آموزش افزود:محتوای تبلیغ باید جامع و کامل و مصداق الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی باشد.
وی در ادامه افزود:درنتایج کتب و آثار مطالعه شده حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و شهیدان رجایی و باهنر به این نتیجه رسیده ایم که فرهنگ بر چهار پایه دانش، بینش،گرایش و کنش استوار است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور با توصیه به اساتید آموزش های تخصصی و گفتمان های دانشجویی بیان کرد: باید در زندگی ها برنامه ریزی علمی و معنوی داشت و میزان برنامه ریزی ها را هفتگی ارزیابی کرد.
وی در پایان توصیه کرد:باید بخشی از وقت را برای مطالعه،بخشی را برای دعا،قرائت قرآن،زیارت معنوی و ارزیابی خود در ابعاد علمی و معنوی اختصاص داد./1325/د102/ی