تعالیم دینی بیمه کننده نسل جوان در برابر هجمه های فرهنگی دشمن است

حجت الاسلام سعید مهدوی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، قرآن را کتاب هدایت و تعالیم قرآنی را بهترین عامل در جهت بصیرت افزایی عنوان کرد.
وی با اشاره به هجمه های فرهنگی و تلاش گسترده دشمن در جهت کمرنگ کردن ارزشها در جامعه به ویژه بین نسل جوان افزود: با انجام فعالیتهای فرهنگی در سایه برنامه های دینی و تعالیم دینی هجمه های دشمن خنثی می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان تعالیم دینی و قرآنی را بهترین عامل تقویت معنویت و تحکیم پایه های دینی جوانان عنوان کرد و گفت: با تبیین این مهم نسل جوان در برابر توطئه های دشمن بیمه می شوند.
وی در ادامه از برگزاری دوره های آموزشی ویژه اساتید و مربیان قرآنی خبر داد و اظهار داشت: این دوره ها با هدف تربیت نیروی متخصص آموزش قرآن کریم در استان برگزار می شود.
حجت الاسلام مهدوی افزود: برگزاری دوره های آموزشی تربیت معلم روخوانی، روانخوانی و دوره تربیت ممتحن مفاهیم، حفظ و تجوید برای مربیان قرآنی با هدف ارتقای آموزش مفاهیم قرآنی بین نسل جوان برگزار می شود.
وی یادآور شد: این دوره ها به همت کارشناسان قرآنی و با شرکت قاریان مطرح هر شهرستان، معلمان و طلاب حوزه علمیه برگزار می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان تبیین و ترویج فرهنگ قرآنی و انس با قرآن بین نسل جوان و ارتقای سطح علمی مربیان قرآن در جهت انتقال صحیح مفاهیم قرآنی را از دیگر اهداف برگزاری دوره های آموزشی عنوان کرد.
وی شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در دورههای آموزش قرائت قرآن کریم و هماهنگ کردن آموزش روخوانی و روان خوانی، تعمیم روشهای بدیع، قرائت قرآن در سطح کشور به ویژه در حوزه برادران را از دیگر اهداف برگزاری این دوره های آموزشی عنوان کرد./302/9459/ب1