عرفانهای نوظهور در پی رواج سکولاریسم در جامعه اسلامی هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام اصغر کریمزاده، پژوهشگر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم، امروز در همایش مهدویت که همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) در تالار حافظ بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: امروزه كشورهاي غربي تلاش میکنند تا با مدرنيته كردن اندیشههای بشر مطابق با خواستههای خود، انديشه مهدوي و اسلامي را در جهان کمرنگ كنند.
وي اضافه کرد: کشورهای غربي با ترويج تفکر اومانيستی و اين انديشه كه انسان آزاد آفريده شده و حق دارد آزادانه زندگي كند، فلسفه الهي را رد كرده و اولويت اصلي را انسان و خواستههای او قرار میدهند و تلاش میکنند تا دين خدا و پيغمبر اسلام برای مردم جهان در اولويت نباشد.
حجتالاسلام کریمزاده خاطرنشان کرد: غربيها همواره از گسترش تشيع و فرهنگ و انديشه مهدويت در جهان در هراس هستند و به همین دلیل هم با تاكتيكها و تبليغات ضد دین متعدد سعي در حذف اسلام و تشيع و کماهمیت جلوه دادن فرهنگ مهدويت و اندیشههای اسلام دارند.
به گفته وی نمونه بارز تاکتیکها و اقدامات غرب در راستای کمرنگ کردن اندیشه و فرهنگ مهدویت در جامعه اسلامی، مبارزه آنها با فرهنگ حجاب و ترويج بیحجابی است.
پژوهشگر مركز تخصصي مهدويت قم با اشاره به اهداف عرفانهای نوظهور گفت: عرفانهای نوظهور تلاش میکنند تا سبك زندگي اسلامي ديني کشورهای مسلمان را زير سؤال ببرند و فرهنگ ماديگرایی و انسانمحوری را جايگزين اندیشههای ناب اسلام و انديشه محمدي كنند.
حجتالاسلام كريم زاده با بيان اينكه غرب مروج جاهليت مدرن است، اظهار کرد: عرفانهای نوظهور هم نتيجه تلاش غربيها و برگرفته از افكار سطحي آنها است تا ارزشهای ديني را کماهمیت جلوه داده و مكتب غرب را در مقابل مكتب دين قرار دهند.
وي افزود: امروزه غرب متوجه شده كه با ترويج و گسترش فرهنگ مهدويت و ارزشهاي اسلامي به اهداف اسلامستيزانه و خودكامه خود نمیرسد؛ پس با ارائه بستههای جايگزين به جوامع اسلامي سعي در حذف و براندازي نظام اسلامي، انقلابي و شیعی دارند.
كارشناس بنياد مهدويت كشور اظهار كرد: يكي از بستههای جايگزين غرب ارائه معنويت به شيوه غربي است كه اصالت را به اراده و خواست انسان و نه اراده خداوند داده است.
به گفته حجتالاسلام کریمزاده امروز غرب و دنیای استکبار انسان را محور اصلي تمام تصميمات خود قرار داده تا اين انديشه را جايگزين انديشه مهدوي و اسلامي و ديني كند.
وی گفت: بسته جايگزين ديگر غرب به مسلمانان جهان ضد دين و اصرار بر اين تفكر است كه انسان بدون دين و آموزههای ديني هم به رشد و تعالي میرسد و اين تفكر را با انتشار کتابهای انبوهي در حوزه روانشناسي و جامعهشناسی ترويج میدهند.
حجتالاسلام كريم زاده اظهار داشت: بستههای جايگزين غرب با مهندسي القا و ترويج اومانيست طراحي شده تا افكار ثروتاندوزی و مادیگرایی را ترويج كنند كه اين ديدگاه خلاف اسلام است.
وي با بيان اينكه عرفانهای نوظهور معنويت را اصل و هدف نمیدانند، تصريح كرد: ما منكر تكنولوژي در زندگي بشر نيستيم؛ اما آنها در پي جايگزين كردن اومانيست و القای انديشه سکولاریسم و آزادیخواهی هستند كه این اندیشه سبب تسامح و خردگرايي میشود و در تقابل با انديشه مهدويت قرار میگیرد.
گفتنی است، در این همایش از فعالان عرصه مهدویت و ترویج فرهنگ انتظار در استان خراسان شمالی قدردانی شد./202/9314/ب1