طلاب به یادگیری زبان عربی اهتمام ورزند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در مراسم عمامه گذاری 8 طلبه مدرسه سفیران ولیعصر(عج) اهواز که ظهر امروز در این مدرسه برگزار شد، با اشاره به این که مدرسه مزبور از مدارس برخوردار از طلاب تیزهوش و فرهیخته در سطح کشور است، ابراز داشت: مراسم عمامه گذاری در گذشته در مکانی واحد و آن هم در مدرسه امام خمینی(ره) صورت می گرفت اما این مراسم اکنون در مدارس محل تحصیل به صورت مجزا برگزار می شود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که حوزه علمیه نجف اشرف را باید ضمن مدارس حوزوی یادآور شویم، گفت: در نشست جامعه مدرسین توجه بیشتری را به این حوزه خواستار شدیم؛ چرا که نزدیکی حوزه علمیه قم و نجف بسیار ضروری است و پس از آن شاهد حضور گروهی از جامعه مدرسین در نجف اشرف و دیدار آنها با مراجع تقلید و طلاب بودیم.
امام جمعه اهواز به ضرورت نزدیکی میان حوزه های قم و نجف اشرف اشاره و عنوان کرد: طلاب باید نقاط قوت خود را بیشتر و نقاط ضعف را کاهش دهند و با شناسایی ضعف ها آنها را اصلاح کنند؛ چرا که در صورت عدم تشخیص ضعف ها موفق به رفع آنها نخواهیم شد.
زعیم حوزه های علمیه خوزستان با اشاره به این که طلاب باید از قرائت نماز، مسائل شرعی محل ابتلا، قرآن و ادعیه آگاه باشند، افزود: سخت گیری در زمینه عمامه گذاری برای آن است تا طلاب در آینده با تسلط و بدون دغدغه مطالب را بیان کنند که در غیر این صورت سبب تضعیف و شکست روحانیت، وهن اسلام و عملی حرام است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که می توان روخوانی، تلفظ و قرائت صحیح قرآن، نماز، ادعیه و آگاهی بر مسائل شرعی محل ابتلا را به واحدهای درسی تبدیل کرد، ابراز داشت: طلاب را از بدو ورود با قرائت های صحیح آشنا و چنین موردی را در نظام درسی بگنجانیم تا دچار جوسازی و برداشت های نادرست و سخنان غیر واقعی نشویم.
این مقام مسؤول با اشاره به این که گنجاندن چنین امری در واحدهای درسی براساس اصول و عدم برخورد سلیقه ای صورت گیرد، اظهار داشت: سخت گیری ها و دلسوزی ها برای طلاب سودمند و در حقیقت خدمت به آنها است و تعریف و تمجید غیرواقعی به صلاح طلاب نبوده و خیانت محسوب می شود.
آیت الله موسوی جزایری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که رهبر معظم انقلاب یادگیری زبان عربی را از طلاب خواستار هستند، گفت: متأسفانه حوزه های علمیه به این نکته اصلی رهبر معظم انقلاب لبیک نگفتند در حالی که اهتمام به یادگیری زبان عربی یک تکلیف اسلامی است و مدارس استان به چنین مطلبی توجه داشته باشند.
وی به کشورهای متعدد عربی و فرصت های تبلیغی طلاب برای ترویج فرهنگ تشیع و ضرورت توجه در یادگیری زبان عربی اشاره و اظهار داشت: در کنار زبان فارسی، زبان دین اسلام را فرا می گیریم و با وجود یادگیری زبان عربی از سوی دیپلمات ها هیچ اهتمامی از سوی طلاب مشاهده نمی شود./202/9456/ب1