دولت برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی گام موثری برنداشه است
سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به ارزیابی عملکرد دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: آقای رییس جمهور که گفته بود صد روزه اقتصاد کشور را سامان می دهد و الان بیش از 10 تا صد روز گذشته نه تنها اقتصاد ما سامان پیدا نکرده بلکه رکود آن عمیق تر هم شده است.
وی افزود: آقای رییس جمهور جلوی دوربین می گوید ما از رکود خارج شدیم، چند وقت بعد از آن می گوید باید از رکود خارج شویم و پس از آن هم می گویند که هنوز رکود بر کشور حاکم است که خیلی جالب است، رسانه ها باید بررسی کنند در دو سال گذشته کاربرد خروج از رکود در کلام آقای رییس جمهور چگونه بوده است.
نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به گزارشات رییس جمهور از اشتغال اظهار داشت: در خواست ما این است که این ادعا با اعلام مشخصات و نام باشد، گفتن این که سالی 750 هزار شغل ایجاد شده کاری ندارد باید با مشخصات بگویند که در کشور چه کارهایی انجام داده اند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال از 75 میلیون نفر تقریبا یک و نیم میلیون در قم هستند پس از این 750 هزار شغل یک و نیم هفتادم یعنی مثلا 15 هزار نفر در هر سال باید در قم اشتغال پیدا کرده باشند، دولت باید اعلام کند که این 15 هزار نفر در استان قم چه کسانی هستند و کجاها مشغول نشدند پس چرا آمار را اعلام نمی کنند.
نقوی حسینی ابراز داشت: بنده در مجلس هم این مسأله را اعلام کردم، بنده نماینده ورامین، قرچک و پیشوا هستم که یک میلیون جمعیت دارند و یک هفتادم جمعیت کشور هستیم، یک هفتادم این مشاغل باید در شهرستان های ما اتفاق افتاده باشد که سالی 10 هزار می شود پس از ابتدای دولت یازدهم تا کنون باید 40 هزار نفر سر کار رفته باشند.
وی عنوان کرد: از دولت درخواست کردم که مشخصات شهرستان هایی که بنده نماینده آن ها هستم را بدهند و بگویند که این 40 هزار نفر در کجاها مشغول شدند، البته به آن ها اعلام کردند که اگر آمار مشاغل را ندهند آمار بیکار شده های در این 4 سال را به آن ها می دهم.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: کارخانه قند ورامین 70 سال سابقه دارد که در دولت یازدهم تعطیل شد، کارخانه روغن قو 40 سال سابقه دارد که در زمان این دولت تعطیل شد و چندی پیش کارگران آن جلوی مجلس تجمع کرده بودند، صدها شرکت و کارخانه دیگر چنین وضعیتی دارند.
وی اضافه کرد: دولت در زمینه اقتصادی هیچ کاری نتوانسته انجام دهد، آمار فروش نفت را روی شاخص رشد اقتصادی می آورند، فروش نفت که رشد اقتصادی نمی شود، اگر این گونه باشد قبل از انقلاب و در حکومت طاغوت رشد اقتصادی بسیار بالا بوده است در حالی که 80 درصد ملت فقیر بودند؛ بنابراین واقعا دولت در حوزه اقتصادی به ویژه که امسال سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شد گام مؤثری در جهت عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی برنداشته است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: اعداد و رقم هایی که می گویند همان اعداد و ارقام شاخص های قبلی اقتصادی ما است که سال 94 هم اتفاق می افتاد حالا اسم همین را اقتصاد مقاومتی گذاشتند مثلا برای مشاغل خانگی در سال های گذشته هم وام می دادند حالا امسال هم که همان وام را می دهند می گویند در جهت اقتصاد مقاومتی این وام ها داده شده است.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی این است که کار جدیدی انجام دهند و حرکت نویی اتفاق بیفتد، بنابراین دولت در این حوزه ها برنامه شفاف و روشنی نداشته و همان سیاست های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب هم خیلی مورد توجه قرار نگرفته است./1323/302/ص