۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
کد خبر: ۴۸۵۸۹۵
رییس کل دادگستری هرمزگان:

تعهد و امانتداري لازمه كار حفاظت از عرصه های منابع طبيعي است

رییس کل دادگستری هرمزگان گفت: حفاظت از اراضي ملي مسؤوليت بزرگي است كه علم و تخصص، تعهد و امانتداري لازمه كار حفاظت از عرصه های منابع طبيعي است.
حجت الاسلام اکبری رییس کل دادگستری هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام محمدصادق اکبری رييس كل دادگستري هرمزگان عصر امروز در دیدار مدیرکل و معاونان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: حفاظت از اراضي ملي مسؤوليت بزرگي است كه علم و تخصص، تعهد و امانتداري لازمه كار حفاظت از عرصه های منابع طبيعي است.

وی افزود: قانونگذار تكليف حفاظت و صيانت و مقابله با عرصه هاي طبيعي را بر عهده ادارات كل منابع طبيعي استان ها گذاشته و مجموعه دستگاه قضايي استان نيز بر اساس تكليف شرعي و قانوني و بر اساس تاكيدات مقام معظم رهبري و سياست قوه قضاييه آماده همكاري و موظف به حمايت از همه زحمت كشان عرصه هاي طبيعي است.

رییس کل دادگستری هرمزگان بیان کرد: در سال جاری 102 پرونده در خصوص منابع طبیعی تشکیل شده که 34 پرونده منتهی به صدور حکم شده و 35 پرونده در دادسرا در مرحله رسیدگی و منتهی به صدور قرار نهایی شده و جمعا 303 هکتار اراضی ملی به ارزش 12 میلیارد تومان رفع تصرف شده است.

حجت الاسلام اکبری ابراز امیدواری كرد: در آینده نزديك با تلاش كاركنان منابع طبيعي وحمايت دستگاه قضایی، استان هرمزگان از نظر حفظ عرصه هاي طبيعي استاني الگو براي تمام نقاط كشور و استاني محيا براي زندگي پاك براي همه شهروندان باشد.

در ادامه این دیدار، امید ذاکری مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري هرمزگان گفت: اين اداره كل امسال در اجراي طرح حفاظتي "هفت" كه طرحي سراسري در كشور که شاخصه ها و معيارهاي پيشگيري از تصرفات را دنبال مي كند به عنوان استان برتر کشوری انتخاب شد.

وی افزود: طرح "هفت" شامل محورهایی همچون: توسعه حفاظت مشارکتی، ثبت مالکیت و کاداستر اراضی ملی، تشخیص و تعیین حریم و کاداستر اراضی مستحدث و ساحلی، تهیه نقشه اراضی، تکلیف اراضی اختلافی ،تامین سوخت مناسب و اجرا ی کمربند حفاظتی در مناطق بحرانی و تکمیل بانک اطلاعات جمع زمین است.

مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري هرمزگان گفت: امسال مناطق بحراني از نظر تثبيت مالكيت دولت و كاداستر اراضي شناسايي شده است و براي 163 هزار هكتار سند كاداستري صادر شده و پرونده 600هزار هكتار زمين به اداره ثبت اسناد تحويل داده شده كه اميدواريم تا پايان امسال براي اين ميزان اراضي نيز سند صادر شود.

ذاكري گفت: 550 پرونده اراضي اختلافي تعيين تكليف شده و در اجراي كمر بند ساحلي در مناطق بحرانی و تکمیل بانک اطلاعات زمین 800 فيلم اطلاعاتي تهيه شده است.
 
وي گفت: از سال گذشته تاكنون يك ميليون و 300 هزار هكتار از اراضي استان از سوی مرتعداران حفاظت مي شود كه امسال در 750 هزار هكتار از اراضي ملي طرح حفاظت مشاركتي اجرا شده است.

وي افزود: در طول ساحل مرز اراضي ساحلي توسط كارشناسان اداره مهندسي منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان  مشخص شده است و دربا خارج از محدوده حريم شهرها در راستاي پيشگيري اقدامات موثري صورت گرفته است.

مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري هرمزگان گفت: اولويت اول ما در اجراي طرح هاي حفاظتي، پيشگيري از تصرف اراضي است كه تجهیزات و ماشين آلات يگان حفاظت نيز نوسازي شده است ويگان حفاظت نقاط بحراني تصرف و زمان هاي بحراني تصرفات به منظور فعاليت بيشتر در اين مناطق شناسايي کرده است.

فرمانده يگان حفاظت اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري هرمزگان نيز گفت: از 26 اسفند تا 13 فروردين براي همه شهرستان هاي استان به صورت گشت و مراقبت كشيك تهيه شده است و 234 واحد گشتي در طول 18 روز براي جلوگيري از تصرفات فعال است  

مصیبی با اشاره به سامانه 1504 يگان حفاظت به عنوان پل ارتباطي مردم و منابع طبيعي   افزود:اين سامانه به صورت شبانه روزي اماده دريافت گزارشات مردمي است و امسال 549 فقره گزارشات مردمي از طريق اين سامانه اعلام شده كه 343 مورد صحيح بوده است./202/851/ب1

ارسال نظرات