گزارشی از ضیافت شام رییس مجلس خبرگان رهبری
به گزارش خبرگزاری رسا، ضیافت شام دومین اجلاس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور هیأت رییسه و اعضای مجلس خبرگان رهبری و به میزبانی رییس مجلس خبرگان برگزار شد.
در ابتدای این نشست آیت الله جنتی رییس مجلس خبرگان رهبری ،ضمن خوش آمد گویی به اعضای خبرگان رهبری در سخنانی با توصیه تقوا و عدم غفلت از خویشتن گفت: آدمی باید همواره به یاد آخرت باشد و به این فکر کند که حالت او در آن عالم چگونه است.
وی خاطرنشان کرد: باید دنبال برطرف کردن گرفتاری مردم و ایجاد مسرت و شادی در دل محرومان و بی پناهان باشیم و این امور است که بیشترین اجر و ثواب را در پیشگاه الهی خواهد داشت.
رییس مجلس خبرگان رهبری از اسراف ریخت و پاشهایی که بعضا در برخی مجالس وجود دارد را مذمت و ابراز تاسف کرد.
حجت الاسلام و المسلمین دیرباز نیز در سخنانی پیشنهاد کرد هیأت رییسه از مسؤولان بخواهد که به مطالبات مجلس خبرگان اهتمام بیشتری ورزیده و توجه بیشتر کنند.
وی یکی از راه های تقویت مجلس خبرگان را بیشتر شدن حساسیت های اعضای مجلس خبرگان و صدور بیانیه ها و قطعنامه ها و انعکاس آن به جامعه دانست، چرا که مردم با این کار نسبت به دغدغه های مجلس خبرگان بیشتر آگاه می شوند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی عراقی نیز نعمت رهبری نظام را پوشاننده اکثر ضعف های موجود جامعه دانست و تأکید کرد که دوست و دشمن بر این مسأله معرف هستند.
وی با بیان این که احساس ناکارآمدی مدیران و برخی مسؤولان از جانب مردم خطر ساز و تهدید بزرگی محسوب می شود، افزود: یکی از نشانه های کارآمدی مجلس خبرگان ، وجود کمیسیونهای موجود مخصوصا کمیسیون صیانت از ولایت فقیه است.
حجت الاسلام والمسلمین فرحانی هم با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار با اعضای خبرگان رهبری مبنی بر مطالبه انقلابی بودن مجلس خبرگان اظهار داشت: بهتر است گزارشی تهیه شود تا مطالبه رهبری در پایان این اجلاس محضر ایشان ارائه شود؛ رهبری فرمودند از من و یا از مجلس شورای اسلامی مطالبه کنید، ما باید در بحث «مطالبه گری ازمسؤولان» جدیت بیشتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: در بحث برجام باید شفاف سازی صورت گیرد و مجلس خبرگان رهبری باید از دولت نتایج برجام را صراحتا و شفاف مطالبه کند؛ باید شوراهای شهر و روستا اصلاح شود و افراد با صلاحیت وارد آن شوند؛ چرا که ممکن افراد بی صلاحیت با ورود به این شوراها، حیثیت نظام را زیر سوال برند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سعیدی به مسأله مطالبه گری مجلس خبرگان در کلام رهبری پرداخت و گفت :خبرگان فراتر از آنچه در قانون اساسی به آن تصریح شده است وظیفه دارد؛ البته باید حد و مرز این مطالبه گری مشخص شود تا تبدیل به قانون شود و مسؤول مطالبه شونده جدیت و اهتمام بیشتری برای پاسخگویی به خرج دهد؛ کمیسیونها باید فعال تر از آنچه هست باشد و نمایندگان جوان مجلس خبرگان در این کمیسیونها حضور فعالتری داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج ابوالقاسم نیز در سخنانی گفت: مقام معظم رهبری بر تاثیرگذاری نمایندگان مجلس خبرگان در حوزه خود و همچنین لزوم شنیدن حرف مردم تاکید داشتند که از مهمترین مطالبات ایشان از مجلس خبرگان رهبری همین است.
به گزارش رسا، همچنین آیت الله کعبی نماینده مردم استان خوزستان گفت : مقام معظم رهبری، مطالبه بسیار کلانی از مجلس خبرگان دارند که همانا حرکت به سوی عدالت بدون توجیه های گوناگون و جلوگیری از استفاده ابزاری از واژه آزادی در جهت فحشاء و فساد و لزوم مقابله و ایستادگی در مقابل دشمن است و عدم پایندی به این امر، نشانه انحطاط است، نظامی که می خواهد در جهت تحقق اهداف دین حرکت کند نباید با سهل انگاری به نظامی سکولار تبدیل شود.
وی بر ضرورت راه اندازی یک شبکه تبیین تاکید کرد و گفت: با کادرسازی دقیق باید برای سالها بعد برنامه ریزی نمود.
حجت الاسلام و المسلمین پروایی نیز در ابتدای سخنان خود یاد شهدای مدافعان حرم وآتش نشان را گرامی داشت و با اشاره به توصیه های اخلاقی آیت الله جنتی در ابتدای جلسه گفت : ما در ناتوی فرهنگی نیاز به امکانات داریم تا در مقابل دشمن بایستیم و مردم توقع دارند در صداوسیما برنامه هایی پخش شود که زمینه حل مشکلات جامعه فراهم کند.
وی با هشدار نسبت به تهاجم فرهنگی گفت: بی عفتی و بی حجابی کشور ما را تهدید می کند و خبرگان به عنوان امنای امت باید احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه دنبال کنند.
حجت الاسلام و المسلمین وافی با اشاره به آزار ریزگردهای استان خوزستان برای مردم ، از مسائل غیر اخلاقی در فضای مجازی به عنوان ریزگردهای این فضا نام برد و خواستار تلاش برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی شد.
آیت الله سلیمانی نماینده مردم استان سیستان و بلوچستان هم در ابتدای سخنان خود از آیت الله جنتی بدلیل نصایح اخلاقی ایشان تشکر کرد و ادامه داد ما در انتهای سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل هستیم و باید هر یک از نمایندگان از استاندار استان خود این امر را مطالبه کرده و آنان نیز برای مردم بازگو کنند.
آیت الله علم الهدی نماینده مردم استان خراسان رضوی در سخنان خود پیشنهاد داد ما در دوره پنجم تعدادی از مجتهدین جوان (به تعبیر رهبری) را داریم که در دسترس کمیسیونها هستند و در قم ساکن اند و خوب است از آنها استفاده شود.
وی تاکید کرد که در فضای مجازی و محیط دانشگاهی شاهد برخی فسادها هستیم که هوشیاری بیشتری می طلبد.
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالهادی حسینی شاهرودی هم گفت: اکثر نمایندگان مجلس خبرگان در حوزه های علمیه فعالیت دارند لذا باید بحث ولایت فقیه در حوزه های علمیه به عنوان یک سلاح به طلبه های جوان آموزش داده شود و آنها را مسلح کرد.
آیت الله عبداللهی نیز در سخنانی خواستار اصلاح قانون کمیسیون ها در راستای فعال تر شدن مجلس خبرگان شد./1323/د101/ص