۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱
کد خبر: ۴۹۶۴۶۵
آیت الله مهدوی:

برخی برای رسیدن به ریاست، عهدشان با خداوند را زیر پا می‌گذارند

نماینده خبرگان رهبری با بیان این که برخی از انسان ها معاهده خودشان با خداوند را به بهای اندک می فروشند، اذعان کرد: برخی دولتمردانی هستند که برای رسیدن به مال و ریاست، به اعمال خلاف دین و قانون آلوده می شوند.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا دراصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه تفسیر قرآن خود در حوزه علمیه صدر بازار برگزار شد، گفت: هر چه در برابر عهد شکنی با خداوند به دست بیاید، ثمن قلیل است.

وی در ادامه تفسیر سوره نحل، آیه نود و پنجم که می فرماید«وَلا تَشْتَرُوا بِعَهْدِ اللَّهِ ثَمَنًا قَلِیلا إِنَّمَا عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ» را تلاوت کرد و افزود: خداوند در این آیه می فرماید، عهدی که با خداوند بسته اید را با ثمن قلیل معامله نکنید، چرا که آن چیزی که نزد خداوند است برای شما بهتر است.

برخی برای رسیدن به ریاست، عهدشان با خداوند را زیر پا می گذارند

آیت الله مهدوی با بیان این که برخی از انسان ها معاهده خودشان با خداوند را به بهای اندک می فروشند، اذعان کرد: نمونه واضح افرادی که برای رسیدن به بهای اندک دنیوی، معاهده خودشان با خداوند را نقض می کنند، دولتمردانی هستند که برای رسیدن به مال و ریاست، به اعمال خلاف دین و قانون آلوده می شوند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: براساس قانون وزرا عهد می بندند که برخلاف معاهده ای که با خداوند بسته اند عمل نکنند، همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی قسم یاد می کنند که برخلاف مبانی دین و انقلاب حرکت نکنند؛ ولی گاهی شاهد این هستیم که برخی از آن ها عهد خودشان را زیر پا می گذارند تا به پول و ریاست برسند.

گاهی برخی نمایندگان با تهدید کردن وزرا به استیضاح، آن ها را به اموری وادار می کنند که خلاف معاهده آن ها با خداوند است؛ برخی وزرا نیز برای این که منصب دنیوی خودشان را از دست ندهند، درخواست نمایندگان را می پذیرند.

روحانیون متناسب با حالِ مخاطبانشان سخنرانی کنند

استاد اخلاق حوزه علمیه با انتقاد از عملکرد روحانیونی که متناسب با مخاطبانشان سخنرانی می کنند، اذعان کرد: روحانیون با خداوند عهد بسته اند که نیازهای دینی افراد را تبیین کنند؛ ولی برخی از روحانیون برای به دست آوردن مرید یا از دست ندادن مریدانی که دارند، حاضر هستند برخلاف معاهده خود عمل کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری تبیین کرد: راه این که انسان اکتساب باقی را بر فانی ترجیح دهد، صبر کردن است؛ صبر کردن در برابر دریافت نکردن پول، صبر در برابر از دست دادن ریاست؛ در آیه نود و ششم سوره نحل، خداوند دستور به صبر نمی دهد بلکه پاداش صبر را بیان می کند تا افراد به صبر ترغیب شوند.

امام جمعه موقت اصفهان در پایان با اشاره به روایتی از امیر مؤمنان(ع) که می فرمایند، قلیل را می پذیرم ولی توسل به دشمن را نخواهم پذیرفت، اظهار کرد: در ذلت نوعی وابستگی ناحق به غیر است به همین سبب امام حسین(ع) در برابر تهدید یزید به مرگ فرموده اند، هیهات من الذلة؛ امروزه کاندیداتورها نباید با بیان جملاتی برای رسیدن به حکومت چهار ساله به دنبال جذب رأی افرادی باشند که مخالف جمهوری اسلامی هستند./867/ ۲۰۲/ص

 

ارسال نظرات