۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۹
کد خبر: ۴۹۹۵۶۳
در راستای بیان مشکلات تبلیغی صورت گرفت؛

دیدار معاونان تبلیغ مدارس علمیه استان قم با آیت الله اعرافی

۶۰ تن از معاونان تبلیغ مدارس علمیه استان قم با مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور دیدار کردند و مشکلات تبلیغ در مدارس علمیه را با وی در میان گذاشتند.
دیدار جمعی از فضلای حوزه با آیت الله اعرافی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور عصر شنبه با 60 نفر از معاونان تبلیغ مدارس علمیه استان قم در ساختمان مرکز مدیریت حوزه های علمیه دیدار کرد.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام شریفی معاون، تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه استان قم به فعالیت های معاونت تبلیغ مدارس اسان قم اشاره کرد و گفت: اجرای طرح های بینات، بدو تبلیغ و آموزش معارف مهدوی از جمله مهمترین برنامه هایی است که معاونت تبلیغ در مدارس علمیه دنبال می کند.

وی با اشاره به فعالیت های گسترده معاونان تبلیغ در داخل و خارج از مدارس علمیه، ابراز داشت: متأسفانه برای معاون تبلیغ در ساختار اداری حوزه های علمیه جایگاهی تعریف نشده است و همین امر سبب کمرنگ شدن فعالیت های این معاونت در مدارس علمیه می شود.

در ادامه حجت الاسلام سموعی معاون تبلیغ مدرسه علمیه معصومیه قم به مشکلات تبلیغ در حوزه علمیه اشاره کرد و افزود: برای این که امر تبلیغ سامان پیدا کند باید طلاب نسبت به تبلیغ تعهد بدهند و خود را متعهد بدانند.

همچنین حجت الاسلام عرفانی معاون تبلیغ حوزه علمیه صدوقی فاز 5 اظهار داشت: بهتر است که در سیر آموزشی حوزه های علمیه واحد هایی تحت عنوان تبلیغ گنجانده شود و همچنین سامانه ای جامع برای رصد تبلیغ مبلغان در نظر گرفته شود.

در ادامه آیت الله علیرضا اعرافی با تقدیر از زحمات دست اندر کاران امر تبلیغ به ایام پایانی ماه شعبان و نزدیکی حلول ماه رمضان و ظرفیت های بالای این ماه اشاره کرد و حقیقت روزه داری را خویشتن داری از ارتکاب به گناهان دانست.

وی با بیان این که حقیقت حوزه های علمیه تبلیغ است، ابراز داشت: تبلیغ یک امر ضمیمه ای برای حوزه های علمیه نیست بلکه حوزه در ذات خود تبلیغ را دارد و اگر تبلیغ را از حوزه بگیرم دیگر حوزه حوزه نخواهد بود.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با اشاره به تلاش مدیریت حوزه علمیه برای سامان دهی امر تبلیغ خاطرنشان کرد: ما به دنبال تدوین کارویژه های مخصوص تبلیغ هستیم که هر طلبه باید برای تبلیغ یک سری حد اقل هایی را بلد باشد تا بتواند تبلیغ موفقی را داشته باشد.

وی داشتن حس تبلیغی و حس هجرت را در طلاب ضروری دانست و افزود: حوزه از گذشته با هجرت عجین بوده است و مهاجرت بزرگان حوزه تحول ساز بوده است و یک طلبه باید همواره آمادگی هجرت و جابجایی برای تبلیغ دین را داشته باشد./843/پ۲۰۳/ی

ارسال نظرات