۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸
کد خبر: ۵۰۴۵۶۲
مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری:

نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس فراموش نشدنی است

مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس فراموش نشدنی است، گفت: باید ارزشها و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس را به نسل جوان و نوجوان جامعه منتقل کنیم که در این بین نقش روحانیت غیرقابل انکار است.
حجت الاسلام سیدمحمد احمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، نشست مشترک مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان، عصر امروز در راستای ساماندهی امور ایثارگران و شاهد حوزه های علمیه این استان برگزار شد.

حجت الاسلام سیدمحمد احمدی، مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری، در این نشست با تأکید بر اینکه شکل گیری انقلاب اسلامی و استمرار آن مرهون رشادتهای شهدا و از خود گذشتگی ایثارگران است، گفت: باید قدر شهیدان را بدانیم و در راستای منویات آنها حرکت کنیم.

وی با اشاره به نقش بی بدیل روحانیت در شکل گیری انقلاب و دوران دفاع مقدس افزود: روحانیت نقش مهم و خطیری در حفظ و صیانت از دستاوردهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس داشت که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام احمدی با تأکید بر اینکه نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس فراموش نشدنی است، ابراز کرد: امروز نیز روحانیت وظیفه خطیری بر دوش دارد؛ باید ارزشها و  دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس را به نسل جوان و نوجوان جامعه منتقل کنیم که در این بین نقش روحانیت غیرقابل انکار است.

مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری، ساماندهی امور آموزشی، تبلیغی ایثارگران روحانی، تکریم و تجلیل از نخبگان، استعدادهای برتر و ممتازین شاهد و ایثارگر حوزوی این استان را ضروری دانست و گفت: باید بکوشیم سبک زندگی شهدا خصوصا شهدای روحانی در بین عموم مردم فراگیر شود که در در این بین بنیاد شهید و ایثارگران نقش مؤثری دارد.

این مقام مسؤول تأکید کرد: برای شکل دادن یک کار قوی در راستای زنده کردن یاد و خاطره و فعالیتهای عظیم و تأثیرگذار شهدای روحانی نیازمند یک طرح جامع و کارشناسی شده هستیم تا به صورت مستمر بتوانیم آن را در فضای جامعه اجرایی کنیم.

حجت الاسلام احمدی در پایان برگزاری نشستهای ماهانه درباره شهدای روحانی را ضروری دانست و افزود: به یقین انتشار وصیت نامه ‌های شهدا در قالب جملات کوتاه و منتشر کردن خاطرات و داستانهای کوتاه از زندگی و مبارزات آنها از مواردی است که می ‌تواند شهدای روحانی را از غربت دربیاورد.

در ادامه این نشست نیز فریبرز نجفی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری با درود به شهدای اسلام خصوصا شهدای تروریستی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) و خانه ملت اظهار کرد: از سال ۱۳۶۵ ستاد شاهد آموزش و پرورش و دانشگاه ها فعالیت خود را آغاز و با توجه به مقتضیات برنامه های ابلاغی از مرکز در دستور کار قرار گرفت که بحمدالله دارای نتایج بسیار خوبی هم تا کنون بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آئین نامه ستاد شاهد و ایثارگر حوزوی در نیمه دوم سال ۱۳۹۵ به تصویب ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر حوزه های علمیه رسید و فصل مشترکی از فعالیتهای فرهنگی بنیاد و حوزه آغاز شد.

نجفی با اشاره به اینکه قریب به ۷۰ درصد اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران فرهنگی است، افزود: وظیفه ذاتی این سازمان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: امید است با آغاز کار این ستاد بتوانیم از توانمندی روحانیان استان برای ترویج فرهنگ شهادت در اذهان نسل جدید استفاده کنیم./۲۰۲/۹۴۵۷/ب۱

ارسال نظرات