تاریخ انقضای داعش در عراق به اتمام رسیده است
حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با اشاره به آخرین مراحل عملیات علیه گروههای تروریستی و تکفیری در کشور عراق اظهار داشت: اضمحلال داعش در کشور همسایه عراق برای تأمین امنیت پایدار در ایران اسلامی اهمیتی مضاعف دارد.
وی با بیان اینکه موفقیت ارتش و بسیج نیروهای مردمی عراق در بیرون راندن داعش از شهر موصل مورد پسند آلسعود و رژیم صهیونیستی نیست، خاطرنشان کرد: خوشبختانه علیرغم تلاش غرب و متحدان منطقهای آن، این شهر به همت مردم، ارتش و نیروهای بسیج مردمی حشد الشعبی عراق از دست تروریست های داعشی آزاد شد.
امام جمعه مراغه با اشاره به اینکه جنگهای متعدد در کشور عراق همواره با هدف تأمین امنیت برای رژیم صهیونیستی و ناامنی در منطقه خاورمیانه بوده است، گفت: اشغالگری آمریکا در عراق نیز نه تنها امنیت را به دنبال نداشت، بلکه عرصه را برای ورود داعش فراهم کرد، در حقیقت خروج نیروهای اشغالگر نیز سبب قتل عام بسیاری از مردم بی گناه این کشور شده است.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با اشاره به اینکه حوادث تروریستی و فعالیت داعش در عراق با هدایت سرویس های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا بوده است، تصریح کرد: با اینکه تاریخ انقضای داعش در عراق به اتمام رسیده است، اما باید دانست که هنوز کشور سوریه با این جرثومه فساد مواجه است.
وی با بیان اینکه در سوریه نیز بسیاری از مناطق اشغال شده از سوی داعش، آزاد شده است، افزود: آمریکا به بهانه واهی وجود بمب های شیمیایی در سوریه اقدام به تقویت تروریست ها در منطقه و فراموشی جنایات رژیم صهیونیستی کرد، باعث آوارگی صدها هزار سوری آمریکا و رژیم صهیونیسی است.
نماینده خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مبارزه ایالات متحده آمریکا با داعش، دروغ بزرگ تاریخ است، گفت: آمریکا که خود عامل پرورش تروریست های تکفیری و سلفی در منطقه است، برای تامین منافع خود با دلارهای نفتی برخی کشورهای بی کفایت منطقه ای مردم مسلمان را به خاک و خون می کشد.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان اینکه آمریکا، رژیم صهیونیستی و رژیم آلسعود به صورت مسقیم و غیرمستقیم در جنایات یمن، لبنان، بحرین، آفریقا و حتی ترورهای کور در ایران اسلامی نقشآفرین بودهاند، خاطرنشان کرد: به یقین با نابودی داعش نباید مبارزه با تفکر داعشی که در وهابیت و آل سعود متبلور است، متوقف شود./935/۳۰۲/ب۱