اقتصاد مقاومتی تحریمها و تهدیدهای دشمنان را بیاثر میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در دیدار با شماری از مسؤولان اقتصادی استان، با تأکید بر تلاش بیشتر برای خودکفایی در تمامی عرصهها، اظهار کرد: وقتی به اوج عزت و اقتدار میرسیم که در همه بخشها خودکفا باشیم.
وی ادامه داد: تا زمانی که به نفت وابسته باشیم دشمنان و مستکبران میتوانند با بالا و پایین بردن قیمت نفت ما را دچار مشکل کرده و از این طریق به کشور و ملت ما فشار بیاورند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با بیان اینکه در این زمینه اجرای اصول اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش کشور است، خاطرنشان کرد: باید بهگونهای برنامهریزی و اقدام کنیم که اقتصاد ما مقاومسازی شود و مردم تلاش و تولید کنند تا تحریمها و تهدیدها نتواند بر این کشور تأثیر بگذارد.
وی با بیان اینکه هیچگاه نباید دشمنان را ضعیف تصور کنیم، تصریح کرد: همانگونه که امام علی (ع) فرمود «آفة القوی استضعاف الخصم»، ناتوان شمردن دشمن آفت قدرتمندی است.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به اینکه توانمندی و قدرتمندی در برابر دشمنان، اصلی انسانی و اسلامی است، خاطرنشان کرد: در طول تاریخ آمادگی جسمی و تکنیکی و تاکتیکی در برابر دشمن و دست برتر داشتن در مقابل آنها امری رایج و مورد توجه بوده و هست.
رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: اسلام به عنوان دین اجتماعی و واقعبین این اصل را مورد توجه قرار داده و در قرآن کریم فرموده: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَیلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکمْ وَآخَرِینَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ یعْلَمُهُمْ» و تأکید کرده برای مقابله با دشمنان هر چه در توان دارید، از نیرو و اسبهای ورزیده آماده کنید تا به وسیله آن، دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید و دشمنان دیگری غیر از اینها که شما آنها را به علت نفاقشان نمیشناسید و خدا آنها را میشناسد.
وی ادامه داد: در این آیه به سه مورد عِدّه به معنای نیروی انسانی توانمند، عُدّه به معنای ابزار و وسایل متناسب با زمان و عُرضه به معنای روحیه جهادی در بهکارگیری آن دو اشاره شده است.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی افزود: از امام صادق(ع) پرسیدند معنای قوّت چیست؟ آیا منظور از آن نیروی بدنی است یا توانایی روحی؟ امام فرمود: هر دو با هم.
وی اظهار کرد: فلسفه آمادگی و نیرومندی تجاوز به دیگران نیست، بلکه برای آن است که دشمنان هنگامی که آمادگی در جبهه حق را ببینند هوس حمله و تهاجم را از سر خود بیرون میکنند؛ بنابراین آمادگی و توانمندی و اقتدار نظامی و اقتصادی محاسبات و برنامهریزیهای دشمن را تغییر میدهد و آنها را در اهداف شوم ناکام میگذارد./9314/۲۰۲/ب2