۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۵۲۵۹۵۶
امام جمعه موقت شهرکرد:

دولت برای حل مشکل مردم مظلوم میانمار به فکر چاره باشد

امام جمعه موقت شهرکرد با بیان اینکه سکوت کشورهای اسلامی در برابر کشتار مردم بی دفاع میانمار جایز نیست، گفت: ایران اسلامی باید به فکر چاره باشد و برای حل مشکل و پایان دادن به فجایع منطقه با دولت میانمار مذاکره کرده تا دست از جرم و جنایت بردارند.
حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد، در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرکرد که به میزبانی مصلای بزرگ امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد، با تبریک روز مباهله، این روز را صحنه تقابل حق و باطل دانست و افزود: روز مباهله بهترین مدال افتخار برای اهل بیت(ع) محسوب می شود.

وی با انتقاد از اینکه متأسفانه روز مباهله جایگاه خود را در بین مردم پیدا نکرده است به طوریکه باید گفت کاملا غریب است، اظهار کرد: باید ماهیت این روز در بین عموم مردم خصوصا از سوی رسانه ها و حوزه های علمیه بهتر تشریح شود چراکه مباهله روزی برای اثبات حقانیت اهل بیت(ع) خصوصا ولایت امیر مؤمنان حضرت علی(ع) است.

حجت الاسلام فاطمی در ادامه حرکت به سمت تقوای الهی را مهمترین نیاز امروز جامعه برشمرد و با تأکید بر اینکه هر کس باتقوا تر باشد، بیشتر مورد احترام مردم قرار می گیرد، تصریح کرد: بیایید در مسیر تقوای الهی حرکت کنیم که اگر این چنین شود هم نزد خداوند و هم نزد بندگان عزیز خواهیم شد.

امام جمعه موقت شهرکرد، توجه به رفتارهای اجتماعی را از ضرورتهای امروز جامعه بیان کرد و ادامه داد: متأسفانه برخی از افراد در صله رحم کوتاهی کرده و این فریضه واجب را تعطیل می ‌کنند یا گاهی افرادی در معاملات و معاشرتها یا ارث و میراث کوتاهی می ‌کنند که آثار سویی در زندگی به وجود خواهد آورد.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی فکر می کنند حساب و کتاب مربوط به آخرت تنها به نماز خواندن ختم می شود، از این رو نسبت به رفتارهای اجتماعی بی تفاوت هستند، خاطرنشان کرد: خواندن نماز اول وقت و با حضور قلب، یاد مرگ و تفکر در مردن، توکل بر خدا، توسل به اهل بیت و دامن پاک معصومین و خواندن دعای «یا من اظهر» بعد از نماز ظهر از آثار بیداری و تقوای الهی است که باید مورد توجه جدی افراد جامعه قرار گیرد.

حجت الاسلام فاطمی در ادامه با اشاره به جنایتهایی که این روزها بر علیه مردم میانمار صورت می گیرد، افزود: سکوت کشورهای اسلامی در این زمینه جایز نیست؛ ایران اسلامی باید به فکر چاره باشد و برای حل مشکل و پایان دادن به فجایع منطقه با دولت میانمار مذاکره کرده تا دست از جرم و جنایت بردارند.

وی کشتار مردم میانمار را دسیسه آمریکا برای نابودی مسلمانان دانست و اظهار کرد: امت اسلامی باید نگران کشتار مردم میانمار به دست عده ‌ای بت ‌پرست و ظالم باشد و برای پایان دادن به این اقدامات از همه ظرفیتهای خود استفاده کند.

حجت الاسلام فاطمی در ادامه استقلال کردستان عراق را از دیگر نگرانی ‌های امت اسلامی بیان و تصریح کرد: کشورهای ایران، سوریه، ترکیه و عراق با مردم کرد نسبت دارند؛ به یقین استقلال و تجزیه کردستان عراق موجب آغاز جنگ در منطقه خواهد شد.

امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به اینکه آمریکا قصد‌ دارد با جدا‌ کردن‌ کردستان‌ عراق یک‌ اسرائیل‌ دیگر به‌ پا‌ کند، خاطرنشان کرد: دولت جمهوری اسلامی باید در این زمینه هر کاری می تواند انجام دهد و نگذارد آمریکا به اهداف پلید خود برسد.

وی در پایان به بدعهدی آمریکا در مذاکرات اشاره کرد و گفت: آمریکا به دنبال نقض برجام است اما می خواهد طوری وانمود کند که ایران مقصر اصلی شناخته شود؛ به یقین رهنمودهای مدبرانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب این توطئه آنها را نیز برملا خواهد کرد./9457/پ۲۰۱/ب۱

ارسال نظرات