قیمت کتاب مانعی برای خرید آن نیست

حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، بیان کرد: کتاب غذای روح انسان است که او را با دنیای پیرامون و واقعیات جهان حقیقی آشنا می کند.
رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی در رابطه با عوامل کاهش فرهنگ کتابخوانی در کشور، اظهار داشت: زمانی که نخبگان، اساتید، معلمان و روحانیان نسبت به خطر بزرگ فضای مجازی آگاه نبوده یا منفعل هستند نتیجه آن کاهش سرانه مطالعه در کشور خواهد بود.
احساس کاذب مردم جامعه نسبت به فضای مجازی
حجت الاسلام ایمانی مقدم ادامه داد: مردم جامعه دارای احساس کاذبی نسبت به فضای مجازی و کانال های تلگرامی هستند و اطلاعات خود را از طریق آن ها به دست می آورند لذا دلیلی برای مطالعه کتب یدی پیدا نمی کنند.
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی با بیان اینکه برخی معتقد هستند که قیمت کتاب گران است، گفت: مردم اگر بدانند اطلاعاتی که در کتاب وجود دارد در هیچ مکانی یافت نمی شود، حاضر هستند برای خرید کتاب نیز همانند خوراک و پوشاک هزینه کنند.
وی اضافه کرد: سرورهای تلگرام خارج از مرزهای ایران و تحت مدیریت و اداره افرادی مخالف با دین مبین اسلام است که اطلاعات سطحی، گزاره ای و تک برش هایی از حقایق را به ذهن مخاطب القا می کنند و این فست فودهای ذهنی معده فکر و روح مخاطبان را دچار تخیل سیری کرده است.
حجت الاسلام ایمانی مقدم با بیان اینکه قیمت کتاب مانعی برای خرید آن نیست، گفت: انسان اگر احساس نیاز واقعی داشته باشد، حاضر است برای گرسنگی روح خود هزینه کند.
کتابخوانی را نباید به کتابخانه ها محدود کرد
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی با اشاره به این نکته که کتابخوانی باید به مکان های عمومی نظیر اتوبوس ها، قطارها و پارک ها کشانده شود، بیان کرد: کتابخوانی را نباید به کتابخانه ها محدود کرد، در برخی از کشورها با استفاده از دوربین های مخفی به اولین کسانی که نسخه اول از هر کتاب را خریداری کنند، جوایزی نفیس اهدا خواهد شد.
حجت الاسلام ایمانی مقدم خاطرنشان کرد: کتاب برای خداوند مقدس است و پروردگار در سوره قلم به آن قسم می خورد، هیئت ها باید برای کتاب ارزش بیشتری قائل شده و با همت همگانی بهترین مکان های حرم های ائمه اطهار(ع) و امامزادگان دارای کتابخانه های مجلل شوند.
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی در ادامه گفت: نخبگان و فرهیختگان جامعه می توانند با معرفی کتاب به یکدیگر سبب رشد فرهنگ کتابخوانی شوند، سطح کتاب باید در گفتمان های عمومی قرار گیرد، بهتر است روحانیان منبرها را به معرفی کتاب های فاخر ختم کرده و صداوسیما برنامه های کتابخوانی صوتی را برای مردم تدبیر کند./842/ت۳۰۲/ب۲