حمایت از کالای ایرانی زمینه ساز توسعه اقتصادی می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، عزت الله یوسفیان ملا، رییس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی امشب در مراسم نخستین نشای مکانیزه برنج کشور که در روستای فیروزکلا سفلی بخش دشت سر آمل برگزار شد با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی اظهارداشت: ضرورت دارد تا در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید داخلی گام برداریم که برکات بسیاری در آن وجود دارد.
نایب رییس فراکسیون رهروان ولایی مجلس تصریح کرد: حمایت از کالای ایرانی زمینه ساز توسعه اقتصادی کشور می شود که در بالارفتن جایگاه پولی کشور و توسعه اشتغالزایی نقش بسزایی دارد.
وی بیان داشت: حمایت از کالای ایرانی زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی می شود و بر بخش های مختلف کشور نیز اثرات مثبت بسیاری خواهد داشت که باید به آن توجه شود.
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس خاطرنشان کرد: ضرورت دارد عزم جدی برای حمایت از کالای ایرانی وجود داشته باشد و بتوانیم فرهنگ مصرف کالای داخلی را در کشور نهادینه سازی کنیم.
وی با بیان اینکه سنگین ترین بخش کشاورزی برنج نشاکاری است که در طول این سال ها با وجود ابزارهای مکانیزه این فشار کمتر شد، بیان کرد: در گذشته کشاورزان برای آب گل کردن از پاها و توان جسمی خود را به کار می گرفتند و با مشکلات کنار می آمدند که این قشر زحمتکش همواره خدمات و تلاش های بسیاری برای تولید داخلی محصول استراتژیک برنج صورت می دهند.
یوسفیان ملا اظهارداشت: حمایت از کشاورزان باید با جدیت پیگیری شود که این قشر زحمتکش و پرتلاش برای تولید این محصول مهم گام های ارزنده ای برمی دارند و شایسته حمایت های ویژه هستند.
وی با اشاره به واردات بی رویه برنج یادآورشد: سالانه حدود 11 میلیون تن انواع محصول در کشور تولید داریم که 3 میلیون تن شامل برنج می شود و با وجود این مقدار تولید بالغ بر یک میلیون و 200 هزار تن نیاز به واردات برنج داریم.
نماینده مردم آمل در مجلس با تاکید بر اینکه امسال با وجود مشکلات واردات بی رویه برنج همزمان با تولید برنج داخلی، دولت برای دومین بار خرید تضمینی را در برنامه خود قرار داده است، گفت: امیدواریم در برداشت های آتی کشاورزان استان های شمالی کشور با بکارگیری از ماشین آلات و مکانیزه کردن به این سمت روی بیاورند تا رونقی بر تولید بیشتر این محصول زراعی در کشور شود.
حجتالاسلام مهدی تقی زاده آملی، امام جمعه دابو و دشت سر با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی گفت: ضرورت دارد در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری گام های عملی برداریم.
حجتالاسلام تقی زاده با بیان اینکه حمایت از کشاورزان باید با جدیت پیگیری شود و همواره در تریبون نمازجمعه به دنبال بیان مطالبات این قشر زحمتکش هستیم، گفت: با توجه به عنوان سال جاری مبنی بر حمایت از کالای ایرانی، از این محصول ایرانی در استان های شمالی از سوی مدیران استانی و کشوری حمایت شود.
امام جمعه دابو و دشت سر تصریح کرد: نیازمند آن هستیم تا از همه ظرفیت ها و فرصتها برای توسعه اقتصادی و تحکیم پایه های اقتصاد ملی استفاده هستیم که حمایت شایسته ای کالای ایرانی می تواند در تحقق این امر اثربخش باشد.
محمد اسلامی استاندار مازندران با بیان اینکه همه چیز در این استان مهیا است و برای استفاده از ظرفیتها نیاز به همدلی و همکاری داریم، افزود: نکته مهم بر بکارگیری از منابع نامحدود در کشور است؛ باید وابستگی خودمان را به نفت کمتر کنیم و بر دیگر منابع درآمدی تکیه کرده تا به ذخیره سازی این منبع زیرزمینی را داشته باشیم.
اسلامی با تاکید بر اینکه مهمترین برنامه ریزی در زمینه اقتصاد به محوریت و ریشه بر مردم دارد تا با ایجاد کسب درآمد، زیرساختها از سوی دولت توسعه یابد، اظهار داشت: تجمیع عوارض و مالیات ارزش افزوده یکی از این برنامه ها است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه باید دستگاههای دولتی به حمایت از کشاورزان بپردازند و با قرار گرفتن فصل کمبود آب در مصرف آن دقت عمل صورت گرفته و مدیریت دقیق انجام شود و به مانند گذشته دست و دلبازی در توزیع آب مشاهده نشود، مطرح کرد: بکارگیری الگوی کشت و ارقام به منظور افزایش ظرفیت کسری محصول از دیگر برنامهای است که در سال جاری برای بهبود اقتصادی کشاورزی باید فراهم شود تا جلوی واردات محصول گرفته شود.
اسلامی توجه به صادرات را امری مهم و اساسی دانست و بیان داشت: توجه شایسته به صادرات زمینه ساز حمایت از تولیدات و صنایع داخلی خواهد بود که باید با برنامه ریزی دقیق و شایسته ای در این مسیر گام برداریم و کار و تلاش را سرلوحه امور خود قرار دهیم./1314/پ۲۰۳/ب۱