۱۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۵۷۳۳۷
عضو خبرگان رهبري:

مكتب، وحدت و رهبري سه عامل پيروزي انقلاب بود

رسا، سرويس شهرستان ها ـ نماينده مردم آذربايجان شرقي در مجلس خبرگان رهبري مكتب، وحدت و رهبري را سه عامل پيروزي انقلاب اسلامي ايران دانست.
مكتب، وحدت و رهبري سه عامل پيروزي انقلاب بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در تبريز، حجت‌الاسلام و المسلمين محمدتقي پورمحمدي، نماينده مردم آذربايجان شرقي در مجلس خبرگان رهبري امروز در جمع فرماندهان نظامي و انتظامي مراغه مكتب، وحدت و رهبري را سه عامل پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 56 دانست.

وي ادامه داد: علل و عوامل ادامه انقلاب همان انگيزه‌ها و آرمان‌هاي پيروزي انقلاب و گوش به فرمان ولي فقيه زمان است كه مي‌تواند بر هر ظلم و استبداي فائق آيد.

حجت‌الاسلام و المسلمين پورمحمدي سازش‌ناپذيري با ظلم را از اهداف و انگيزه‌هاي اساسي انقلاب اسلامي از ابتدا دانست و تاكيد كرد: اين مسير همان مسير ائمه اطهار(ع) و علماي راستين در طول اين قرن‌ها بوده و اسلام هيچ‌گاه اجازه زيربار زور رفتن را نمي‌دهد.

امام جمعه مراغه گفت: اعتقاد راسخ ملت ايران به دين اسلام و اتكا آنان به ائمه اطهار موجب شد تا مردم زيربار ظلم شاه و بيگانگان جنايتكار نرفته و ريشه سلطنت شاهنشاهي را در ايران بخشكانند.

نظام اكبري، فرمانده پادگان امام رضا (ع) مراغه نيز در اين ديدار اظهار داشت: هنوز پس از گذشت سي سال، ابعاد و عظمت انقلاب مردمي و اسلامي مردم ايران ناشناخته مانده است.

ارسال نظرات