۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۵۷۶۸۳۰
حجت الاسلام الویری:

فرهنگ دینی باید به متن زندگی اجتماعی کشانده شود

استاد حوزه علمیه تمدن اندیشی را راهی برای فهم بهتر مسائل و مشکلات و عبور کم هزینه تر و آسانتر از آن ها دانست و گفت: فرهنگ دینی باید به متن زندگی اجتماعی کشانده شود.
الویری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محسن الویری عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) ظهر امروز در همایش راویان مکتب حسینی که در سالن غدیر دفتر تبلیغات برگزار شد، توجه به موضوعات تمدنی از سوی مبلغان را ضروری دانست و بر توجه بیشتر مبلغان به نیازهای مخاطب تأکید کرد.

وی با بیان این که روحانی مبلغ باید به دنبال حل مشکلات مردم در حد توان خود باشد، گفت: فعالیت مبلغان نباید به مکان خاصی مانند مسجد محدود شود بلکه بر اساس وظیفه دینی باید فعال بوده و با مردم همدردی داشته باشد و به رفع مشکلات آن ها بپردازد.

حجت الاسلام الویری ضمن بیان توصیه های تبلیغی به مبلغان اظهار داشت: شرایط انقلاب شرایط غزوه خندق است که اگر آن عبور کنیم هیچ عامل بیرونی دیگر نمی تواند جلوی انقلاب را بگیرد مگر این که سوء تدبیرها و نفسانیات به انقلاب آسیب وارد کند.

وی با تأکید بر لزوم کلان نگری و تمدن اندیشی در شرایط کنونی جامعه ادامه داد: در شرایط سختی که دغدغه مردم رها شدن از وضعیت سخت اقتصادی بود پیامبر نگاه مردم را بالا می برند و نگاه تمدنی را تقویت کردند.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقر العلوم(ع) ابراز داشت: بدانیم که اگر کار تبلیغی می کنیم باید برای ساختن آینده و تربیت نسل آینده باشد که قرار است بار سنگین انقلاب و مکتب اهل بیت(ع) را بر دوش داشته باشند، مبلغ در کارهای تبلیغی باید کلان نگر باشد و این نگاه را در بین مردم ترویج کند.

وی عنوان کرد: اگر مردم توجه کلان و تمدنی داشته باشند مانند ابتدای انقلاب عمل خواهند کرد و شاهد برخی مشکلات نخواهیم بود، مبلغان وظیفه دارند که دین و آینده و کلان نگری را برای مردم تبیین کنند.

حجت الاسلام الویری تمدن اندیشی را راهی برای فهم بهتر مسائل و مشکلات و عبور کم هزینه تر و آسانتر از آن ها دانست و با یادآوری تجربه پیروزی انقلاب خاطرنشان کرد: امروز وقت دعوت کردن به تمدن اندیشی و کلان نگری است.

وی اضافه کرد: باید ترسیم کنیم که چه فراز و فرودهایی داشتیم و افق آینده کجاست چرا که اگر مسیر کلی حرکت انقلاب اسلامی ترسیم شود آرامش بیشتری پیدا می کنند و همراه تر خواهد بود.

حجت الاسلام الویری با بیان این که برای تمرین تمدن اندیشی و اتتقال به مردم باید آگاهی های تاریخی خود را بالا ببریم، گفت: با وجود همه حوادث و قتل و غارت ها در طول تاریخ جامعه اسلامی هیچگاه متوقف نماند و میراث گرانقدر شیعی بعد از شهادت امام حسین(ع) تولید شد.

وی افزود: شهادت امام حسین(ع)  نقطه پایانی فعالیت ها فکری و معرفتی اهل بیت(ع) نبود، با توجه به تاریخ می توانیم امیدها را زنده نگه داریم؛ تنها امتی که دین خود را بازخوانی می کند امت اسلامی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقر العلوم(ع) با تأکید بر توجه جدی به امتداد اجتماعی عبادات اظهار داشت: در نگاه تمدنی عبادات و مجموعه معارف دینی نباید خارج از زندگی انسان باشد، اگر افراد نتوانستند که امام حسین(ع) را به زندگی امروز پیوند دهند عملا مردم را دور کرده اند.

وی با بیان این که فرهنگ دینی باید به متن زندگی اجتماعی کشانده شود، ادامه داد: چرا فرهنگ عمومی از معارف دینی جدا می شود؟ مفاهیم اجتماعی باید از دل معارف ناب اسلامی خارج شود و طلاب نسبت به وضعیت فرهنگ عمومی وظیفه دارند./1323/پ202/ب1

ارسال نظرات