۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۲
کد خبر: ۶۳۶۱۵۸
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم:

طلبه بعد از دین‌شناسی دغدغه تربیت مردم را داشته باشد

طلبه بعد از دین‌شناسی دغدغه تربیت مردم را داشته باشد
حجت الاسلام فاتح گفت: طلبه باید آن چیزی که از دین و سرچشمه فهمیده و آموخته است را در دل مردم بکارد و به دنبال این باشد که چگونه معارف دین را به دیگران منتقل کند.

حجت‌الاسلام‌ محمدرضا فاتح استاد سطح عالی حوزه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به مهم‌ترین مشکلات اجتماعی امروز جامعه گفت: امروز انتظار از طلبه دین‌شناس این است که مطالبی که آموخته را در جامعه محقق کند.

وی ادامه داد: طلبه دین باید آنچه را که آموخته است، مانند برنج روی زمین در دل مردم نشاء کند و فقط صرف بیان آموخته‌ها نباشد و برای تحقق آن تلاش کند.

استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: طلبه باید آن چیزی را که از دین و سرچشمه فهمیده و آموخته است را در دل مردم وارد کند.

وی افزود: طلاب غیر از اینکه احکام و معارف را به‌ صورت تئوری از دین می‌آموزند، باید دنبال این باشند که مسائل را با چه ابزاری در دل مردم محقق کنند.

حجت‌الاسلام فاتح توضیح داد: اگر بخشی از حوزه این دغدغه را داشته باشد که علاوه بر اینکه تفقه دین می‌کند، بیاموزد که چگونه دین را در دل مردم محقق کند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طلبه باید بعد از دین‌شناسی دغدغه تربیت مردم را داشته باشد، تأکید کرد: اگر جامعه درست تربیت شود خروجی آن مبارزه با استکبار، مبارزه با ظلم، خداباوری، کمک به مردم و... می‌شود.

این کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به اینکه امروز مهم‌ترین مشکل ما در جامعه ترس از غیر خداست، گفت: وقتی به‌نوعی موضع‌گیری کنیم تا از گزند دیگران در امان باشیم، نتیجه آن محقق شدن خواسته خودمان است نه خدا؛ حال این موضوع خرد و یا کلان باشد.

وی اضافه کرد: وقتی در کشور مذاکره پیش می‌آید اول باید این سؤال را داشته باشیم که آیا از غیر خدا ترسیده‌ایم و مذاکره می‌کنیم یا در مسیر خدا قرار داریم و در این مسیر مذاکره می‌کنیم، به‌ عنوان‌ مثال در بسیاری از انتخابات‌ها، کاندیداها مردم را از مشکلات مالی و اقتصادی، دوقطبی، جنگ و... می‌ترسانند؛ نتیجه ترس‌هایی که در دل مردم از غیر خدا ایجاد می‌شود، پشیمانی است.

حجت‌الاسلام فاتح در پایان با اشاره به اینکه اگر کسی از غیر خدا نترسد و انتخاب کند، هیچ‌گاه ضرر نخواهد کرد، گفت: امروز بسیاری از مشکلات روحی، معنوی، اقتصادی ، اخلاقی و اجتماعی به دلیل این است که محور را غیر خدا می‌دانیم. /882/ 302/

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
قرآن نقش علما را در تراز هدایت‌گر جوامع بشری می‌داند، نقشی که ساخت جامعه بر عهده آن‌هاست.، به همین خاطر علمای ربانی و بزرگان همواره برای اصلاح اجتماعی مورد خطاب هستند.
5
2