۰۳ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۸
کد خبر: ۶۴۲۹۵
امام جمعه موقت زنجان:

اقتدار نظام اسلامی ایران به برکت خون شهداست

خبرگزاری رسا ـ امم جمعه موقت زنجان گفت: انقلاب اسلامی ایران به برکت خون هزاران شهید حاصل شده است.
نماز جمعه

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، حجت الاسلام موسویون امروز در خطبه های نماز جمعه زنجان با بیان اینکه هم اکنون اقتدار نظام اسلامی ایران به برکت خون هزاران شهید دوران هشت سال دفاع مقدس است اظهار داشت: در حال حاضر باید حافظ انقلاب و دستاوردهای گرانقدر آن باشیم.

 وی در ادامه با بیان اینکه همه در قبال دستاوردهای نظام مسؤول هستیم، افزود: همه باید بیش از گذشته به دستاوردهای حاصل شده توجه داشته و در حفظ و اعتلای آن به نسل های بعدی تلاش کنیم.

 امام جمعه موقت زنجان با اشاره به اینکه موفقیت های نظام اسلامی با پشتوانه ولایت فقیه ادامه داده است، اذعان داشت: تا زمانی که در سایه ولایت فقیه و پیروی از سخنان ارزشمند او هستیم، گزند و توطئه دشمنان نمی تواند نظام اسلامی را تهدید کند.

حجت الاسلام موسویون با بیان اینکه امام راحل(ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی با تحمل سختی های بسیار انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند، اظهار داشت: به برکت خون شهداو رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی پابرجاست و به مسیر رشد و شکوفایی خود ادامه می دهد.

 وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور اسلامی ایران در زمینه های مختلف پیشرفت کرده است، گفت: در گذشته و در رژیم طاغوت شاهنشاهی فقر و بدبختی حاکم بود و مردم ما در محرومیت روزگار را سپری می کردند.

 امام جمعه موقت زنجان در ادامه با بیان اینکه روستاهای مناطق مختلف ایران به برکت انقلاب اسلامی رشد و توسعه پیدا کرده است، گفت: احداث جاده های روستایی و در اختیار گذاشتن امکانان مختلف از جمله آب آشامیدنی از خدمات قابل توجه نظام در سال های گذشته است.

 وی به مشارکت گسترده مردم در انتخابات دهم اشاره کرد و افزود: بسیار مایه تاسف است که در انتخابات دهم عده ای سفارش های رهبری را زیر پا گذاشتند و مسیر دیگری را انتخاب کردند.

 حجت الاسلام موسویون با بیان اینکه حرکت این عده از افراد تلخی را بر موفقیت بی نظیر مردم افزود، گفت: مشارکت مردم در انتخابات دهم بی نظیر بود و هدف این عده برهم زدن امنیت عمومی و سرپیچی از فرمایشات رهبری بود.

 وی در ادامه به سخنرانی رییس جمهور ایران در سازمان ملل اشاره کرد و افزود: رییس جمهور منتخب مردم سخنانی بسیار مناسب و به حق ایراد کردند که بسیاری از کشورها تحمل شنیدن این سخنان به جا را نداشتند.

 امام جمعه زنجان در پایان بازگشایی مدارس و دانشگاه ها را یاد آور شد و خاطر نشان کرد: دانش آموزان و دانشجویان امانت الهی در دست معلمان و اساتید هستند که آنان باید بیش از گذشته در انتقال مفاهیم ارزشی نظام اسلامی تلاش کنند./پ202

 

 

ارسال نظرات