مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور:
مهمترین وظیفه علما و روحانیان افزایش آگاهی و بصیرت مردم است
خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: مهمترین وظیفه علما و روحانیان در زمان حساس فعلی هدایت گری و افزایش آگاهی و بصیرت مردم است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب، مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در جمع علما و روحانیان شهرستان های سمنان و مهدیشهر گفت: مهمترین وظیفه علما و روحانیان در زمان حساس فعلی هدایت گری و افزایش آگاهی و بصیرت مردم است.
وی افزود: دشمن در جهان اسلام به دنبال فتنه و چالش است و مهمترین هدف دشمنان ایجاداختلاف بین شعیه و سنی و اختلافات مذاهب است.
حجت الاسلام نواب اظهار داشت: برای عبور از این چالش باید ضمن پرهیز از هرگونه تندروی و افراطی گری با انتخاب راه اعتدال این مسیر پرخطر را طی کنیم.
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان داشت: دشمنان انقلاب اسلامی از هیچ توطئه و جنایتی علیه ایران اسلامی دریغ نمی کنند و نکرده اند و از همه ابزارها و شیوه های خود استفاده کرده اند.
حجت الاسلام نواب تصریح کرد: به لطف خدا و به برکت ولایت فقیه و هوشیاری مردم همه این توطئه ها خنثی شده و خواهد شد ولی این دشمنی ها ادامه دارد و هر روز فتنه ای جدید ایجادمی کنند و قطعا شکست خواهند خورد.
وی با تاکید بر اینکه اسلحه در این میدان جواب نمی دهد گفت: سردار شوشتری که سرمایه ای بزرگ برای انقلاب بود با آن که نظامی بود ولی کار فرهنگی و هدایت گری را شروع کرد و در همین راه به شهادت رسید و نتیجه خون او پایان فتنه در سیستان و بلوچستان خواهد بود./د102
ارسال نظرات