پیام انقلاب رسید
خبرگزاری رسا ـ بیست و نهمین شماره ماهنامه پیام انقلاب از سوی نمایندگی ولی فقیه در سپاه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، بیست و نهمین شماره ماهنامه پیام انقلاب منتشر شد.
در این شماره به مناسبت هفته بسیج مطالبی با این موضوع همچون «بسیج سازندگی؛پرچمدار حضور جوانان در عرصه سازندگی»، «بسیج؛ یک فرهنگ است»، «بسیج؛ ادامه خط سرخ توحید»، «بسیج و استراتژی امنیت ملی»، «خدمت به مردم و تولید فکر اولویت کنونی بسیج است»، «بسیج و حوادث پس از انتخابات»، «نگاهی به الگوی قرآنی بسیج» اشاره کرد.
«مقابله با تهدیدات نرم»«غدیر؛ حقیقتی که از نو باید شناخت»، «نقشه سعودی ها برای یمن»، «آزمون بزرگ عدالت یا بی عدالتی» که نگاهی دیگربه هدفمند سازی یارانه هاست؛ گوشه ای دیگر از مطالب به چاپ رسیده در این شماره ماهنامه پیام انقلاب است.
در گزیده ای ازمطلب « غدیر؛ حقیقتی که از نو باید شناخت » آمده است: «نگاه دین شناسانه، صحیح و عمیق به درخت اسلام، میوه ای چز انسان کامل مانند علی(ع) بر آن نمی بیند، زیرا میوه دیگری «نیست تا ببیند» نگاه دو گزینه ای در اینجا اصلا یک نگاه انحرافی و بیرونی است.»
«صلابت حضور»، «شهید شوشتری سردار مهربانی ها»«طریق عشق»، «سرانجام سردار خود را به کنگره رساند»، «سرباز مخلص و بی ریای رهبر»، «جریان شناسی خط نفاق»، «مروری بر روند پیدایش رسانه های جریان سازی جهانی» بخش دیگری از مطالب این نشریه است.
در گزیده ای از مطلب«جریان شناسی خط نفاق» می خوانیم:«پدیده نفاق، از ان پدیده های خطرناک است و همشه به یاد داشته باشید که آن چیزی که در صدر اسلام توانست کوشش مجاهدین صدر اول اسلام و سربازان دور و بر پیغمبر و خود نبی مکرم اسلام(ص) و بهترین مومنان را در نهایت معطل بگذارد... حیله ها و مکرها و قداره های دشمنان نقابدار بود.»
از دیگر مطالب آمده در این شماره می توان به «جنگ توییتری علیه ایران»، «نقش و جایگاه گفتمان تروریسم در سیاست خارجی امریکا»، «صدور انقلاب،چرایی، چگونگی و نتایج آن»، «حقوق و تکالیف متقابل مردم و حکومت از دیدگاه اسلام» اشاره کرد.
بیست و نهمین شماره ماهنامه پیام انقلاب با مدیر مسؤول رمضان شریف و سردبیری حسن علایی فعالدر آذر ماه سال جاری از سوی نمایندگی ولی فقیه در سپاه منتشر شده است./ن601
ارسال نظرات