۱۵ دی ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۶
کد خبر: ۷۲۳۳۵

مشاور امور دینی پادشاه عربستان توهین به آیت الله سیستانی را محکوم کرد

خبرگزاری رسا – شیخ محسن عبیکان ضمن محکوم ساختن سخنان شیخ محمد العریفی علیه آیت الله سیستانی اعلام کرد که سخنان این عالم مورد پذیرش دولت نیست.
مشاور امور دینی پادشاه عربستان توهین به آیت الله سیستانی را محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری رسا ، شیخ محسن عبیکان مشاور امور دینی کاخ پادشاهی عربستان سعودی و از چهره های سرشناس وهابیت در این کشور طی سخنانی ضمن محکومیت سخنان شیخ محمد العریفی عالم وهابی و تندرو این کشور علیه آیت الله سید علی سیستانی تاکید کرد که این سخنان مورد پذیرش دولت نیست و وی نماینده حکومت به شمار نمی آید.

وی تصریح کرد : پادشاه عربستان همواره در جهت پایان یافتن اختلافات میان مسلمانان و وحدت کلمه تلاش می کند و تندروی و افراطی گری را که سبب گسیختگی میان امت می شود، محکوم می سازد.

شیخ محسن عبیکان ادامه داد : همزیستی مسالمت آمیز میان همه طایفه ها واجب است و نباید این فرصت به دشمنان داده شود تا در میان امت پیشروی کنند و با مشغول ساختن مسلمانان در این نزاعها به اهداف خود برسند.

وی بر احترام به تمامی علمای سراسر مذاهب اسلامی تاکید کرد.

گفتنی است که شیخ محمد العریفی طی خطبه های نماز جمعه هفته گذشته شهر ریاض ، آیت الله سیستانی را گناهکار و کافر خوانده بود./980/الف
ارسال نظرات
captcha