حوزه علمیه خواهران در شورای عالی انقلاب فرهنگی صاحب کرسی میشود
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه علمیه خواهران کشور، ظهر امروز در جمع مدیران، مسؤولان و کارکنان حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، ضمن تسلیت درگذشت حجت الاسلام والمسلمین ابطحی مدیر اسبق حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، گفت: اگر ما جانشین ائمه اطهار(ع) قرار است باشیم و راه ایشان را ادامه بدهیم باید بدانیم که چه سختیهایی را برای تحویل دادن دین به ما تحمل کردند.
وی در ادامه افزود: در دورانی هستیم که اگرچه ائمه اطهار(ع) را نمیبینیم اما هیچ دورهای چنین ارتباطی میان مردم با امام معصوم(ع) نبوده است. در زمان امام جواد(ع) بستگان ایشان نسبت داشتن امام رضا(ع) با امام جواد(ع) را منکر بودند.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به گستره علم و دانش علما و فقهای گذشته حوزه علمیه، اظهار کرد: آنچه امروز به دست ما است و داشتههای دینی نظیر زیارت جامعه کبیره، از زحمات اهل بیت(ع) است و امام محمدباقر(ع) و امام صادق(ع) بیشترین سهم در این حوزه را داشتهاند.
مدیر حوزه علمیه خواهران کشور با اشاره به شرایط خاص دوران امام رضا(ع) و امام جواد(ع) به دلیل ورود فرهنگ غرب و مواجهه با نگرشهای جدید مانند فلسفه آن دوران، تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب در فرمایشاتشان مسأله جهاد تبیین را مطرح میکنند بر این مبنا است که بسیاری از مسائل نیازمند تبیین است، حتی همین مسائل و روابط دینی ما نیازمند تبین درست و صحیح است.
وی ادامه داد: بیش از نیمی از ائمه ما مادرانشان از طبقه زیرین جامعه و حتی بعضی کنیز بودند. اسلام یک دین خیلی انقلابی است، یعنی خیلی معقول با همه چیز برخورد کرده است و آرام آرام بعضی از ناهنجاریهای اجتماعی را از بین برد. مثلا برده داری را اسلام آرام آرام از بین برد چرا که برخی پدیدههای ناهنجار بشدت از سوی جامعه آن زمان پذیرفته شده بود و نمیشد ناگهانی با آن برخورد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به راهبردهای دقیق و هوشمندانه اسلام برای مقابله با برده داری، اظهار کرد: هرکسی امام رضا(ع) را قبول کرده است تا امام دوازدهم در مسیر صحیح تشیع گام برداشته است. این نشان دهنده رویکرد بسیار دقیق و صحیح ایشان در راهبری جامعه است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کشور عنوان کرد: قرار است در افق سال 1414 حوزه علمیه خواهران در یک جایگاه رفیع و والایی باشد، اگر قرار است خواهران در امور مربوط به خود مرجعیت پیدا کنند نیازمند سطح سه و سطح چهار و آموزش عالی در حوزه علمیه خواهران هستیم و باید طلاب را به این سمت سوق بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون حوزه خواهران در شورای عالی انقلاب فرهنگی کرسی نداشته است اما قرار است بزودی این موضوع هم محقق شده و به صورت رسمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی صاحب کرسی شویم./1304/
در فرانسه 49 درصد و در ایران 12 درصد از زنان سرپرست خانوار هستند
خلاصه که زن زندگی آزادی برای آمریکا و اروپا واجب تره تا ایران