شما هم میتوانید آسیبهای تاریخ شفاهی دفاع مقدس را شناسایی کنید!
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، فراخوان چهارمین همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و مقاومت منتشر شد.
سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با همکاری مراکز و نهادهای اسنادی پژوهشی و دانشگاهی چهارمین همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس با محوریت «آسیب شناسی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و راهکارهای بهبود آن» را در بهمن ۱۴۰۳ برگزار خواهد کرد.
علاقهمندان به مسائل مرتبط با تاریخ شفاهی دفاع مقدس، متخصصان علوم آرشیوی، مورخان، جامعهشناسان، پژوهشگران و ... میتوانند مقالههای خود را تا اول دیماه امسال به نشانی hamayesh@defadocs.ir بفرستند.
مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه شده و در فصلنامههای علمی پژوهشی و علمی ـ ترویجی به چاپ خواهند رسید.
محورهای اصلی این همایش به شرح زیر است:
الف) آسیبشناسی تاریخ شفاهی دفاع مقدس (واکاوی و نقد آثار منتشر شده تاریخ شفاهی دفاع مقدس، ویراستاری، تدوین و شیوههای انتشار در تاریخ شفاهی دفاع مقدس تاریخ شفاهی دفاع مقدس و جنگ، مبانی، مفاهیم، روشها و ...)
ب) دبیرخانه همایش از دریافت سایر موضوعات مرتبط با تاریخ شفاهی دفاع مقدس، به ویژه در محورهای سه گانه زیر، نیز استقبال میکند:
۱ـ مبانی نظری تاریخ شفاهی دفاع مقدس (حوزههای محوری حکمرانی موضوعی و کاربردی تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تاریخ شفاهی دفاع مقدس و فضای مجازی و ...)
۲ـ رویکردهای توسعهای و کاربردی(کاربردیسازی تجربیات دفاع مقدس، هوش مصنوعی و تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تاریخ شفاهی دفاع مقدس از منظر اجتماعی ـ فرهنگی و ...)
۳ـ ارائه تجربیات و مطالعات موردی(تاریخ شفاهی نقش قوای سهگانه در دفاع مقدس، آزادگان، راویان، رزمندگان، زنان و ...)
بایدها و نبایدهای تاریخ شفاهی را از اینجا بخوانید.
مقالات ارسالی قبلاً نباید در جایی ارائه یا منتشر شده باشند، باید دارای چکیده و کلیدواژه باشند، شماره تماس و مشخصات کامل نویسنده یا نویسندگان در آن درج شده باشد و ارجاعات به صورت داخل متن و با استفاده از روش APA اعمال شده باشد.