قدرت رحمانی اسلام
مدیر عامل
جامعه آرمانی دوران ظهور و استقرار حکومت واحد جهانی حضرت مهدی (عج) جامعه ای رشد یافته و خردمند است. بر اساس برخی روایات اهل بیت عصمت (ع) هنگامی که قائم (عج) بپاخیزد ، خدای متعال دست خود را بر سر مردم می کشد و آنقدر رشد فکری و ارتقای فرهنگی پیدا می کنند که عقل های مردم کامل می شود.1
جامعه ای که در آن مغزها در مسیر کمال به حرکت در آید و اندیشه ها رو به معنویت باشد و عقل در مرتبه عالی و کامل در آن حکمفرما باشد، رشد یافته ترین و آرمانی ترین جامعه بشری است. به هر میزان که عقل و معنویت در جامعه حکمفرما باشد کینه ها، کمبودها، تعارض ها و اختلاف ها برطرف و محیط زندگی سرشار از آرامش و صفا می شود.
حکومت های بشری و طواغیت در طول تاریخ ، کارنامه سیاهی از ظلم، جنایت و درنده خویی دارند. حاکمان خود کامه برای حفظ جایگاه و قدرت خود، حاضر به ارتکاب هر گونه جنایت، خونریزی و تعدی بودند و با زور و شمشیر، سرنیزه و تفنگ می خواستند پایه های قدرت خود را مستحکم نمایند.
جنایت کارانی مانند مغول ، چنگیز و هیتلر و صدام و مانند آنها نه تنها به مردم خود رحم نمی کردند ، بلکه از سر زورگویی و برای چپاول کشورهای دیگر خون صدها هزار انسان را به زمین می ریختند.
پس از جنگ جهانی اول، موسولینی در ارتیره آفریقا برای سرکوب مخالفانش گاز سمی خردل به کار برد. او شمار زیادی از مردم بی دفاع و ستمدیده آفریقا را در دره ای جمع کرد، دو طرف دره را بست و بمب های شیمیایی را بر سر آنان فرو ریخت.2
صدام معدوم، دیکتاتور عراق در جنگ تحمیلی بارها از سلاح شیمیایی استفاده کرد؛ شاید جهانیان فاجعه حلبچه را فراموش کرده باشند، اما ملت شجاع ایران که خود، قربانی سیاست های خصمانه دولت های غربی در آن دوران است ، چگونه می تواند چهره کودکان بی دفاع و مادران مضطربی را فراموش کند که بمب های شیمیایی تولید لابراتورهای برخی کشورهای غربی که امروزه مدعی دفاع از حقوق بشر هستند، در عرض چند ثانیه جانشان را گرفت؟
شاید برخی از مردم جهان در همان روزها در روزنامه ها و شبکه های خبری متوجه یک خبر تکان دهنده شده باشند که کشتی عراق حامل مواد سمی(شیمیایی خطرناک) که از انگلستان- آن جایی که خودش را بی طرف اعلام می کند- به فرانسه می آمد در «شربورگ» فرانسه دچار نشتی شد و آنها مجبور شدند برای حفظ محیط زیست، اعلام بکنند که منطقه سمی شده و در نتیجه رسوایی به بار آوردند.3
این منطق حکومت های بشری و طواغیت دوران است که به این بهانه که می خواهند از شر سلاح اتمی یا قدرت های نظامی طرف مقابل در امان بمانند، به قوای نظامی و مجهز به سلاح های کشتار جمعی و هر گونه نیرنگ دیگر متوسل می شوند. در حالی که می دانند این سلاح هرگز مصرف نخواهد شد؛ اما سلاح اتمی را برای عنوان تهدید حفظ می کنند.
این منطق نادرست است؛ البته بازدارندگی نظامی و آمادگی های مخصوص در حد متعارف لازم است اما آنچه می تواند ما را در مقابل تهاجم همه جانبه دشمنان حفظ کند، تقویت ایمان ، تقویت علم، تقویت فناوری، تسلط بر فنون روز، پیشاهنگ شدن در تولید علم، شکوفایی استعدادهای، همبستگی ملی و تقویت همدلی در میان مردم است.4
جمهوری اسلامی ایران باها سیاست خود را مبنی بر پرهیز از دستیابی و استفاده از سلاح های کشتار جمعی و تلاش برای رسیدن به حق مسلم خود در انرژی صلح آمیز هسته ای به جهانیان اعلام کرده و همه گونه همکاری و شفاف سازی را در این زمینه به عمل آورده است.
یکی از پرحجم ترین فعالیت تبلیغی و تخریبی محافل تحلیلی و رسانه ای آمریکا و اروپا، سوءظن و ایراد اتهام به ایران مبنی بر وجود تاسیسات و انجام فعالیت ها برای دستیابی به سلاح های کشتار جمعی است.
این خیال پردازی ها که گاه به بهانه های بچه گانه می ماند، موجب شده برخی محافل غربی یا لابی های صهیونیستی کشور ما را یک خطر و تهدید برای منطقه و جهان معرفی و اغراض سیاسی خود را دنبال کنند.
بر خلاف تبلیغات دروغین و خیال پردازی های برخی رسانه های بیگانه ، احکام و آموزه های متعالی اسلام که خاستگاه انقلاب مردم ایران در بهمن 1357 بوده و در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران نیز متجلی شده است، ما را از حرکت به سوی دستیابی ، تولید و استفاده از سلاح اتمی منع می کند که در این زمینه دیدگاه ها و استنباطات مراجع معظم تقلید و فقهای اعلام راهگشاست.
اما بر اساس آموزه های مکتب اهل بیت عصمت (ع) در صورتی که شناخت کافی و صحیح از ارزش های نجاب بخش دین مبین اسلام به مردم جهان عرضه شود، پیروی از آنها را به همراه خواهد داشت و همین رمز ایستادگی و موفقیت و اقتدار نظام مقدس اسلامی در طی سه دهه گذشته است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت ها:
1. قال الامام الصادق (ع) : اذا تام قائمنا وضع الئدیده علی روؤس العباد فجمع بماعقولهم و کملت به اطامهم؛ هنگای که قائم ما به پا خیزد، خدا دستش را بر سر بندگان می گذارد و عقول آنها را با آن کامل و افکارشان را پرورش و اعتلا می دهد.(منتخب الاثر، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، ص483)
2. ر.ک: خطبه های نماز جمعه آیت الله هاشمی رفسنجانی ج3،ص565
3. همان ، ص563
4. ر.ک: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار علما و روحانیون کرمان، مورخ 11/2/1384(باتغییر و تصرف)
ارسال نظرات