استاد حوزه علمیه قم:
پیاده سازی احکام و معارف اسلامی در جامعه جهاد فی سبیل الله است
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم، خدمت به علم و عالم را موهبت و افتخاری بزرگ برای افراد دانست و گفت: در دین مبین اسلام، هیچ مساله ای به ارزش علم وجود ندارد و حتی زیارت عالم نیز جهاد فی سبیل الله محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد فاضل خراسانی از اساتید حوزه علمیه قم، پنج شنبه شب، در مراسم بزرگداشت چهلمین روز ارتحال آیتالله حاج سید محمد مفتی الشیعه، که با حضور نمایندگان بیوت مراجع تقلید ، طلاب و فضلای حوزه علمیه و اقشار مختلف مردمی در مسجد حضرت امام رضا(ع) شهر مقدس قم برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله مفتی الشیعه، خدمات علمی وی را ستود و گفت: بیت آن مرحوم، سابقه سیصد ساله از نظر مرجعیت و اصالت و خدمت به دین دارد و آیت الله مفتی الشیعه نیز شخصیتی آگاه به مسائل مختلف بود و در این راه مجاهدت فراوانی کرد.
وی از آیت الله مفتی الشیعه به عنوان فقیهی وارسته یاد کرد و گفت: وی عالمی باسواد و فقیهی وارسته بود و در شهرهای نجف و قم به تحصیل پرداخت و از محضر بزرگانی همچون حضرات آیات خویی، حکیم و دیگر بزرگان بهره گرفت.
این استاد حوزه علمیه قم، در ادامه با اشاره به نقش بی بدیل مراجع و علما در هدایت انسان ها و جامعه به سوی معنویت و کمال، فضیلت علم را متذکر شد و ابراز داشت: منزلت و جایگاه علم و عالم، در روایات اسلامی به حدی والا و برجسته است که حتی نگاه و زیارت عالم نیز ثواب و اجر فراوانی دارد و در روایات مختلف از این موضوع به عنوان جهاد فی سبیل الله یاد شده است.
وی نشر و پیاده سازی معارف و احکام اسلامی را جهاد فی سبیل الله ارزیابی و تصریح کرد: هر کس در راه خدمت به دین و گسترش احکام اسلامی و الهی تاثیرگذار باشد، در واقع جهاد فی سبیل الله انجام داده است.
حجت الاسلام فاضل خراسانی، با بیان اینکه هیچ امتیازی در اسلام به فضیلت علم و دانش نمی رسد ابراز داشت: در برخی از روایات آمده است که شیاطین به هنگام فوت یک عالم و فقیه به قدری خوشحال می شوند که از فوت هزار نفر عادی اینگونه خوشحال نمی شوند و این موضوع جایگاه علم و عالم را نشان می دهد.
وی بیان داشت: عظمت و جایگاه شهدا در پیشگاه الهی بسیار بالا و برجسته است، با این وجود مرکب و قلم عالم از خون شهدا نیز ارزش بیشتری دارد.
این استاد حوزه علمیه قم، خدمت به علم وعالم را موهبت و افتخاری بزرگ دانست و تصریح کرد: ما باید سعی کنیم همواره در خدمت علم و علما باشیم و این موضوع را برای خود افتخاری بزرگ بدانیم.
حجت الاسلام فاضل خراسانی با اشاره به جامعیت دین مبین اسلام اظهار داشت: قبل از ظهور اسلام، بسیاری از امور ناپسند در جوامع رواج داشت و افراد نیز این موضوعات را برای خود افتخار می دانستند، اما دین اسلام بر همه این امور خط بطلان کشید و اصول والای انسانی که برگرفته از احکام اسلامی بود، مورد توجه قرار گرفت. /924/پ202/ص
ارسال نظرات