اقدام اخیر اتحادیه اروپا، نشان دهنده ماهیت حقیقی و تروریستی استکبار جهانی است
حجت الاسلام والمسلمین مجتهد شبستری در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به رشادت ها و اقدامات سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، سپاه را عامل زمینگیری آمریکا در منطقه دانست و گفت: سپاه توانست بساط داعش را از منطقه برچیند و مانع رسیدن استکبار جهانی به اهدافش شد. به همین دلیل با این نیرو مخالفت می کنند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم سپاه را یکی از ستون های مهم کشور و تکیه گاه مردم خواند و اظهار داشت: سپاه توانست در زمینه های مختلف بدرخشد و علاوه بر فعالیت در عرصه های نظامی در زمینه خدمت رسانی به مردم در مواقع حوادث طبیعی نظیر زلزله و سیل به خوبی خودش را نشان دهد و همواره در کنار مردم بایستد.
حجت الاسلام والمسلمین مجتهد شبستری افزود: سپاه هرجا مشکلی وجود داشته باشد حضور دارد، در همین اغتشاشات اخیر تعداد زیادی از بسیجیان و سپاهیان شهید شدند و این نشان دهنده حضور سپاه در کنار مردم و در بطن حوادث است.
وی اقدام اخیر اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه را محکوم و تصریح کرد: یکی از راه های ابراز مخالفت با سپاه همین تحریم و قراردادن نام این نهاد مقدس در میان اسامی گروه های تروریستی است.
استاد حوزه علمیه این اقدام را نشان دهنده ماهیت پلید غرب دانست و گفت: این اقدام نشان می دهد که تروریست واقعی خودشان هستند، چرا که این سپاه بود که با گروه های تروریستی مختلف از جمله داعش می جنگید و این ماهیت استکباری و پلید آمریکا را بیش از پیش در فضای بین الملل روشن می کند.