۱۵ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۲
کد خبر: ۱۲۵۸۸۹
چند خبر کوتاه از استان اردبیل؛

گردهمایی روحانیان طرح هجرت و مستقر پارس آباد برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ گردهمایی روحانیان طرح هجرت و مستقر پارس آباد و راه اندازی موزه منطقه ای صفویه از مهم ترین اخبار کوتاه استان اردبیل است.
خبرگزاري رسا


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام اسدزاده، امام جمعه اصلاندوز، امروز در نخستین نشست هم اندیشی روحانیان طرح هجرت و مستقر شهرستان پارس آباد در سال جاری اظهار داشت: آگاهی از علوم روز برای برقراری ارتباط بهتر با نسل جوان ضرورتی مهم در امر تبلیغ است.

وی مخاطب شناسی و توجه به روحیات مخاطب را از دیگر عوامل موفقیت در تبلیغ مبانی دانست و گفت: باید با آگاهی از علم روز جوابگوی پرسش ها و شبهات دینی و اعتقادی در جامعه باشیم تا بتوانیم جامعه ای اسلامی مصون از هرگونه انحراف داشته باشیم.

حجت الاسلام اسدزاده افزود: پرداختن به موضوعات مهم روز، نیازسنجی، پاسخ به شبهات القائی دشمنان به ویژه وهابیت و بهائیت و جلوگیری از خرافات در مجالس دینی و مذهبی از مهمترین وظایف ذاتی روحانیان است که بایستی با توجه به اصول تبلیغ همراه باشد.

امام جمعه اصلاندوز در ادامه با تاکید بر اینکه عدم توجه به مبانی وحدت بخش در امر تبلیغ با آفت هایی همراه است، گفت: وحدت و همدلی نیاز جدی جامعه است، روحانیت باید در این راستا با هدف دفاع از حریم ولایت به صورت مستدل و با استفاده از آموزه های دینی اهتمام جدی داشته باشد.

همچنین حجت الاسلام حسن باقری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد اظهار داشت: انقلاب اسلامی فرصتی مغتنم و آرزوی چند صدساله علما و حوزه های علمیه برای تبلیغ مبانی دینی و آموزه های اهل بیت است.

وی روحانیان را نگهبان مرزهای دینی و اعتقادی جامعه دانست و گفت: امروز با توجه به هجمه فرهنگی، عقیدتی و رسانه ای استکبار جهانی و خیانت فتنه گران لازم است که مباحث اعتقادی، تاریخی و سیاسی به گونه ای مطرح شود که بینش و بصیرت اقشار مختلف برای مقابله با توطئه های دشمنان ارتقاء یابد.

حجت الاسلام باقری به وظیفه خطیر روحانیت اشاره کرد و گفت: این انقلاب با عنایت حق تعالی با صبغه اسلامی مقابل نظام سلطه ایستادگی کرده است، در حقیقت رسالت اصلی روحانیت حفظ و حراست از کیان نظام اسلامی و حریم ولایت است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد در پایان با بیان اینکه رفع موانع و مشکلات فراروی امر تبلیغ روحانیان در دستور کار این اداره قرار دارد، گفت: امروز سنگر فرهنگی در اختیار حوزه های علمیه و مبلغان حوزوی است، از این بایستی در تقویت این سنگر از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.

موزه منطقه‌ای صفویه در اردبیل راه اندازی می شود

بهروز ندایی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از احداث موزه منطقه‌ای صفویه براساس مصوبه هیئت دولت در اردبیل خبر داد و اظهار داشت: تاکنون 2 هزار و 600 اثر تاریخی در استان اردبیل شناسایی شده است.

دبیر ستاد تسهیلات دائمی سفرهای استان اردبیل از ثبت یک هزار اثر استان در فهرست آثار ملی خبر داد و بیان داشت: 700 مورد از این آثار در چهار سال اخیر با تلاش و پیگیری‌های مستمر به ثبت رسیده است.

ندایی ثبت جهانی بقعه شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی را یک افتخار بی‌نظیر برای این خطه کهن برشمرد و اضافه کرد: اردبیل با ثبت این اثر تاریخی جهانی شده و امروز جمع زیادی از گردشگران خارجی از این دیار و اثر به یادماندنی دوران صفویه دیدن می‌کنند.

وی گفت: جشن ثبت جهانی این بقعه با حضور رئیس جمهور برگزار شد و به صورت رسمی یونسکو مدارک و مستندات ثبت جهانی این بقعه را تحویل مسئولان کشوری و استانی داد.

40 درصد از مسافران نوروزی از امامزاده های مشگین شهر زیارت کردند

حجت الاسلام صحت مند، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان مشگین شهر گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری آرامش بهاری در امامزاده ها و اماکن متبرکه کشور بیش از 40 درصد از مسافران نوروزی شهرستان مشگین شهر اماکن متبرکه این شهرستان را زیارت کرده‌اند.

وی افزود: این طرح از 28اسفند در چهارامامزاده سیدسلیمان فخرآباد، سیدابراهیم لاهرود، سیدعمادالدین رضی و سیدجعفر اونار به اجرا درآمده و مورد استقبال اهالی و مسافران نوروزی قرار گرفته است.

رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان مشگین شهر یادآور شد: اکنون 90موقوفه و 20 امامزاده در این شهرستان وجود دارد، که درآمد سالیانه آنها بیش از یک  میلیارد ریال است.

به گفته صحت مند طبق آخرین آمار ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان مشگین شهر نزدیک به 220 هزار نفر در طول تعطیلات نوروزی به این شهرستان سفر کرده اند و با توجه به کثرت امامزاده در این شهرستان میزان حضور مسافران در این مکانها نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

توجه به اقتصاد دینی سبب ارتقای تولید ملی می شود

حجت الاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در نشست با کارکنان این اداره کل اظهار داشت: توجه به اقتصاد دینی در تجارت عامل مهم ارتقاء تولید ملی کشور و بوجود آوردن جامعه ای مستحکم و پیشرفته است.

وی ادامه داد: در آموزه‌های دینی، پیوند عمیق و تأثیر متقابلی میان دین و اقتصاد برقرار است و اصلاح امور اقتصادی از مهمترین رسالت انبیاء در قرآن ذکر شده است.

حجت الاسلام ستوده افزود: نقش مستقیم برخی انبیاء در اصلاح امور اقتصادی جوامع بشری، نزول آیات متعدد و بیان احکام برای اصلاح امور اقتصادی، تلقی عبادت از رفتارهای اقتصادی مطابق با آموزه های دینی، عمل به دستورات شرع، وابسته به نوع نگاه مسائل اقتصادی، تأکید بر تأیید امکانات مادی و اقتصادی در انجام وظایف عبادی موضوعاتی است اسلام به آنها اشاره دارد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص افزایش تولید ملی در سال 91 تصریح کرد: رهبر مظم انقلاب در پیام نوروزی امسال همه مسئولان و دست‏اندرکاران عرصۀ اقتصادى و مردم را به تلاش در جهت رونق اقتصادی با عمل به شعار «تولید ملى، حمایت از کار و سرمایه‏ ى ایرانى» توصیه کرد که برای تحقق این امر تبیین فرهنگ و مبانی اقتصاد دینی و ترویج آموزه های اسلامی در فعالیت‌های اقتصادی موثر است./935/د102/س

ارسال نظرات