۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۶
کد خبر: ۱۶۶۴۵۱
لنکرانی:

شبکه نخبگانی برای اداره کشور تشکیل می دهم/ با جلیلی رقابت گفتمانی نداریم

خبرگزاری رسا ـ نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که امروز برنامه‌ای با 105 راهبرد برای اداره کشور رونمایی شد، بر استفاده از ظرفیت نخبگان استان‌های مختلف کشور تأکید کرد و گفت: یک شبکه نخبگانی برای کمک به دولت تشکیل می‌دهم.
نشست انتخاباتي باقري لنکراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کامران باقری لنکرانی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری، یکشنبه شب در مسجد مدرسه علمیه معصومیه در جمع طلاب این مدرسه به سخنرانی پرداخت و به برخی از پرسش‌های حاضران پاسخ گفت.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که پنج ماه پیش در مدرسه معصومیه آمدید و گفتید برنامه و نیرویی برای انتخابات ریاست جمهوری ندارید و چگونه شد در طی این چهارماه برنامه و نیرو برای رییس‌جمهوری پیدا کردید، خاطرنشان کرد: وقتی خدمت شما رسیدم تیم تدوین برنامه کار خود را انجام نداده بود، تیم تدوین برنامه در حدود پنج‌ماه برنامه‌های اجرایی برای ریاست جمهوری تدوین کرد.

وی گفت: ما در تدوین برنامه برای دولت از کسانی استفاده کردیم که منتقد دولت‌های اصلاحات بوده‌اند و در تدوین این برنامه‌ها کسانی بودند که به طور عملی با چالش‌ها درگیر بوده‌اند و برنامه‌ها را با نگاه عملی نوشته‌اند.

باقری لنکرانی ادامه داد: همچنین بعد از این‌که شاهد شکل‌گیری یک گفتمان انقلابی کشوری برای انتخابات بودیم به این نتیجه رسیدیم که برای پست‌های مختلف افراد بسیاری در استان‌ها وجود دارند و این افراد از ظرفیت بسیاری برخودار هستند و این امر سبب می‌شود که بتوانیم با یک نیروی منسجمی با تکیه بر ظرفیت شهرستان‌ها کابینه دولت یازدهم را کابینه کارآمدی قرار دهیم.

حضور در یک وزارتخانه سابقه مدیریتی کمی نیست

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که که به نظر می رسد تدین، اخلاق، تقوا و ولایت‌مداری تنها در معرفی کاندیدای جبهه پایداری مورد توجه قرار گرفته است و مدیریت و سابقه مورد توجه قرار نگرفته است، ابراز کرد: حضور در یک وزارتخانه سابقه مدیریتی کمی نیست، در تعریف رجال سیاسی مذهبی که در قانون است حضور در مدیریت کلان کشور را مصداق رجال سیاسی دانسته‌اند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: شورای نگهبان باید مصداق رجال سیاسی مذهبی را تشخیص دهد، هر کس که عضو هیأت دولت بوده است، باید در برابر همه تصمیمات هیأت دولت پاسخ‌گو باشد و این نمونه‌ای از سابقه مدیریت در کشور است.

با جلیلی رقابت گفتمانی نداریم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به حضور آقای جلیلی در انتخابات و در پاسخ به این پرسش آیا این‌که با ایشان رقابت می‌کنید، خاطرنشان کرد: ما با برخی از نگاه‌ها تفاوت گفتمانی احساس می‌کنیم و با آنان رقابت داریم، رقابت را نباید رقابت میان افراد تلقی کرد و ما با آقای جلیلی رقابت گفتمانی نداریم.

وی افزود: گفتمان‌های مختلف با تعددهای مختلف آمده‌اند و ما این تعدد دو نفره را نکته منفی نمی‌بینیم اما تلاشمان این است که در روز 24 خرداد نماینده این گفتمان یک نفر باشد تا نیروهای مؤمن دچار ابهام نشوند.

یک شبکه نخبگانی برای اداره کشور تشکیل می‌شود

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که هزینه‌های تبلیغاتی خود را از کجا آورده‌اید؟ گفت: بنای ما این است که نشان دهیم در این انتخابات می‌توان یک حضور کم خرج و تأثیرگذار داشت، انتخابات با قلب‌های مردم و نه با چشم‌های مردم سر و کار دارد و ما تا کنون هزینه چندانی برای انتخابات نداشته‌ایم.

باقری لنکرانی در پاسخ به پرسش دیگری خاطرنشان کرد: تصمیم داریم در صورت برگزیده شدن به عنوان رییس‌جمهور یک شبکه نخبگانی که سرمایه دولت محسوب می‌شوند را در فاصله چهل روزه تا قبل از سوگند خوردن برای ریاست جمهوری را تشکیل دهیم،‌کسی که در مقام اجرا قرار می‌گیرد دیگر نمی‌توان شعار بدهد بلکه باید عمل کند و برنامه اجرایی و عملیاتی داشته باشد و برای این‌ کار نیاز به خلاقیت دارد که با توجه به ظرفیت نخبگانی کشور  می‌توان از این ظرفیت بهره برد.

برنامه‌ای با 105 راهبرد برای اداره کشور در نظر گرفته شده است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره محتوای محصولات رونمایی‌شده امروز بیان کرد: این محصولاتی که امروز رونمایی شد برنامه‌ای تدوین شده در حوزه‌های مختلف بود که حدود 105 راهبرد را برای اداره کشور دربرمی‌گرفت.

وی در ادامه به برخی از این راهبردها اشاره کرد و ادامه داد: داشتن یک برنامه منسجم و جدا ندانستن فرهنگ و سیاست و اقتصاد از یکدیگر از مهم‌ترین موضوعات این راهبردها بود، در عرصه فرهنگ به دنبال این هستیم که با کمک نهادهای حوزوی و دینی به ترویج فرهنگ در شاخه‌های مختلف آن بپردازیم، در عرصه اقتصادی یکی از مهم‌ترین بحث‌های مطرح شده تحول در نظام بانکی است.

شفافیت و تکثر در کارهای اقتصادی سبب رونق می‌شود

باقری لنکرانی خاطرنشان کرد: بانک‌های ما اثرگذاری مهمی در مدیریت اقتصادی کشور دارند، ضمن این‌که این در بخش اعطای تسهیلات نیاز در زمینه اعطای وام و بازپرداخت سود نیاز به بازنگری جدی است.

وی بیان کرد: موضوع دیگری که در این برنامه رونمایی شده در مسائل اقتصادی مطرح شد از بین بردن ویژه‌خواری است و در اقتصاد ما زمینه‌ای برای ویژه‌خواری وجود دارد، مثلا می‌توان گفت در هر محصول چندین نفر کنترل بازار کشور را بر عهده دارند، این چنین انحصاراتی نشان‌دهنده ضعف مدیریت ما در عرصه کسب و کار است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با اشاره به این‌که شفافیت و تکثر در کارهای اقتصادی سبب پررونق‌ شدن فضای اقتصادی کشور می‌شود،‌ خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم اقتصادی انضباط خود دولت است، اگر نقدینگی بیهوده افزایش پیدا کند سبب افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی می‌شود.

وی ابراز کرد: به دنبال افزایش ارزش پول ملی هستیم و این توهم است که بتوان با کاهش ارزش پول ملی جنس‌ها را برای مردم ارزان کرد و در این عرصه همین یک اقدام می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

جهان امروز در اروپای غربی و آمریکا خلاصه نمی‌شود

باقری لنکرانی در ادامه با تأکید بر این نکته که جهان امروز جهان پهناوری است، اظهار کرد: این‌که دنیا را در اروپای غربی و آمریکا منحصر بدانیم،‌ ساده‌انگاری است باید با دیگر کشورها روابط سیاسی و اقتصادی عمیقی برقرار کرد.

وی خاطرنشان کرد: توجه به دیپلماسی عمومی و ارتباط با ملت‌ها به عنوان یک فرهنگ عمومی همواره جزو سیاست‌های اصلی نظام بوده است اما در دولت‌های قبل برای این امر اهمیتی قائل نشده‌اند.

باقری لنکرانی در پاسخ به سؤالی درباره حضور در دانشگاه و حوزه‌های علمیه و برگزاری جلسات انتخاباتی بیان کرد: این جلسات اگر منجر به تبلیغات سطح شهر و عمومی نشود، مصداق تبلیغات پیش از موعد نیست و تخلف محسوب نمی‌شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به پرسش دیگری درباره شغل پدرشان بیان کرد: ایشان کارگر کارخانه آلومینیوم بوده است و در این باره مصاحبه مفصلی با خبرگزاری فارس انجام دادم،‌ من در ایران باقی ماندم با این‌که می‌توانستم در خارج حضور داشته باشم.

وی اظهار کرد: در ضمن باید توجه داشت که مسائلی که درباره شغل پدر یک فرد گفته می‌شود ارتباطی با خود فرد ندارد و برای سنجش وی باید او و برنامه‌هایش را نگاه کرد.

مهم گفتمان نامزدها است

باقری لنکرانی همچنین در ابتدای سخنرانی خود با اشاره به شرایط بعد از ثبت‌نام کاندیداها افزود: نامزدها نباید به دنبال پیروزی باشند،‌ بلکه باید به دنبال این باشند که چه قبل از انتخابات و چه بعد از انتخابات چه گفتمانی را ترویج کند و همچنین مهم این است که بعد از رسیدن به ریاست جمهوری چه سیره‌ای را ترویج می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که نامزدهای انتخاباتی نباید برای رسیدن به رییس‌جمهوری هر چیزی را جایز بدانند، بیان کرد: در انتخابات نباید تبلیغات پر خرج یا حرف‌های دو پهلو زدن یا به نحوی حرف زدن که اسلام زیر سؤال برود،‌ اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به این‌که اگر نامزدهای انتخابات راه حل مشکلات را از راه غیردینی بدانند، در آزمون انتخابات مردود شده است، اظهار کرد: موفقیت در آزمون انتخابات به این است که نشان بدهیم با حفظ ارزش‌ها و تکیه بر آن‌ها می‌توان مشکلات را در عرصه داخلی، خارجی و در مشکلات معیشتی اقتصادی حل کرد.

انتخابات این دوره با وجود کاندیداهای مختلف پیچیده شده است

باقری لنکرانی گفت: یکی از مواد آزمون انتخابات تمکین کردن به سخن رهبر معظم انقلاب و تمکین کردن به قانون است که کاندیداهای ریاست جمهوری باید به این امر نیز توجه داشته باشند.

وی با اشاره به این‌که انتخابات این دوره با تعدد کاندیداها انتخابات پیچیده‌ای شده است، خاطرنشان کرد: حضور برخی چهره‌ها بدون فرستادن خلیفه و جانشین برای خودشان نکته مثبتی است.

کاندیدای جبهه پایداری گفت: افراد می‌گویند ما برای تکلیف انقلابی خود پا به میدان گذاشته‌ایم و این یک نوع اشتراک لفظی است که در میان کاندیداها دیده می‌شود و در هیچ دوره‌ای این مقدار اشتراک ندیده‌ایم.

وی اظهار کرد: امروز عده‌ای به دنبال حل معضلات کشور به هر قیمتی و با هر تئوری و هر پیشینه به ظاهر علمی وجهه همت خود قرار داده‌اند و عده‌ای دیگر حل معضلات کشور را تنها از راه تفکرات دینی و اسلام انقلابی و منش امام راحل می‌دانند./914/پ201/ج

ارسال نظرات