۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۱۹۰۹۰۸
مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

روحانیت برای تبلیغ و ترویج دین از ابزارهای نوین استفاده کند

خبرگزاری رسا ـ‌ مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بر ضرورت استفاده روحانیت از ابزارها و امکانات جدید برای پیشبرد و تبلیغ دین تأکید کرد و گفت: روحانیت باید از این ظرفیتی که انقلاب اسلامی برای آنها بوجود آورده به بهترین شکل برای ترویج دین استفاده کنند.
عالم زاده نوري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد عالم زاده نوری مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش جایگاه و نقش روحانیت در عرصه فرهنگی که پیش از ظهر امروز در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد، گفت: نهاد روحانیت یک نهاد فرهنگی فرهنگ ساز است.

وی رسالت حوزه‌های علمیه و روحانیت را اقامه دین دانست و ابراز کرد: حوزه‌های علمیه وظیفه به پا داشتن دین را بر عهده دارند و اگر وظیفه خود را درست انجام ندهند دین تضعیف می‌شود.

مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تأکید کرد: نهادی که می‌خواهد اقامه دین کند باید تلاش کند تا به فهم جامع و عمیقی از دین دست پیدا کند.

حجت‌الاسلام عالم زاده نوری وظیفه روحانیت برای اقامه دین را تحصیل و تحقیق منابع دینی، اجرا و تحقق بخشیدن به تعالیم دینی و زمینه سازی برای تحقق جامعه دینی ذکر کرد.

وی جامعه سازی دینی و تمدن سازی اسلامی را از ویژگی‌های مهم روحانیت و حوزه‌های علمیه دانست و افزود: برای رسیدن به این امر نمی‌توان تنها به آحاد جامعه توجه کرد بلکه باید زمینه و بستر کافی را برای دین سازی در جامعه فراهم کرد.

مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این‌که انسان‌ها در یک بستر مناسب می‌توانند به تعالی برسند، اظهار کرد: روحانیت باید تلاش کند آموزه‌های دینی را در سطح جامعه محقق کند.

حجت‌الاسلام عالم زاده نوری ادامه داد: انسان دین دار نباید در دین داری خود احساس تنگنا کند، از این رو باید تلاش کرد تا جامعه‌ای به وجود بیاید که در آن دین داری آسان باشد.

وی انقلاب اسلامی را زمینه ساز تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: امام خمینی(ره) با انقلاب خود ساختارهای اجتماعی، حکومت و قوانین کشور را اسلامی کردند.

مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بر ضرورت استفاده روحانیت از ابزارها و امکانات جدید برای پیشبرد و تبلیغ دین تأکید کرد و افزود: روحانیت باید از این ظرفیتی که انقلاب اسلامی برای آن‌ها به وجود آورده به بهترین شکل برای ترویج دین استفاده کنند.

حجت‌الاسلام عالم زاده نوری با بیان این‌که در طول تاریخ ظرفیت‌های جدید فراهم می‌شود و استانداردها بالا می‌روند، گفت: امروز سخن منسجم و ایده‌های نو به مخاطب ارائه دادن یک هنر است.

وی ادامه داد: امروز اگر روحانیت بخواهد آثار فرهنگی به جامعه ارائه دهد کار بسیار مشکلی را پیش رو دارد چون توقعات و استانداردها بالا رفته و اقدامات گذشته دیگر کارساز نیست.

مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این‌که برای ارائه اقدامات بهتر و جدیدتر باید تخصص‌ها بالا رود، ابراز کرد: امروز حوزه باید هدف خود را شناسایی کند و در جهت این هدف گام‌های مثبتی بردارد.

حجت‌الاسلام عالم زاده نوری بر ضرورت شناسایی کار ویژه‌های روحانیت تأکید کرد و گفت: اقامه دین کار ویژه اصلی روحانیت است و این‌که امروز برخی از نهادهای دیگر بخشی از فعالیت‌های درجه چندم ما را انجام می‌دهند جای خوشحالی است چون ما می‌توانیم با وقت بیشتر به وظیفه اصلی خود بپردازیم.

وی یکی از کار ویژه‌های مهم روحانیت را توجه به سبک زندگی اسلامی و ترویج آن در میان مردم دانست و اظهار کرد: متأسفانه امروز به سبک زندگی اسلامی نگاه فردی می‌شود.

مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی موضوع اسلامی ایرانی پیشرفت را مورد اشاره قرار داد و افزود: امروز حوزه‌های علمیه به کمک دانشگاه باید وارد این عرصه شوند تا پیشرفت‌هایی در این زمینه حاصل شود./927/پ202/ن

ارسال نظرات