۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۲۱۱۷۷۴
سخنران مسجد مقدس جمکران:

سبقت در تبعیت از ولایت بالاترین معیار ایمان است

خبرگزاری رسا ـ مبلغ حوزه علمیه قم با اشاره به کلام امام باقر(ع) که اصل و حقیقت خیرات را ولایت اهل بیت می دانند، افزود: بالاترین سبقت گرفتن در امور خیر، سبقت گرفتن در تبعیت از ولایت است. در تاریخ آمده است سلمان حتی در حرکت کردن از امیرمومنان(ع) تبعیت می کرد و پا جای پای حضرت می گذاشت.
اهل بيت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید احمد میردامادیان، سخنران مسجد مقدس جمکران در پنجمین روز از ماه مبارک رمضان با توجه به اینکه در این عالم هرچیز سید و آقایی دارد و سید قرآن  سوره مبارکه بقره است، گفت: در آیه 148 این سوره خداوند متعال به پرهیز از اشتغال به بحث های بیهوده امر می کند و بر اساس آیات قرآن یکی از صفات مومنین این است که اهل لغو نیستند و عمر را بیهوده نمی گذرانند.

 

وی در ادامه تبیین آیه «وَلِکُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلِّیهَا فَاسْتَبِقُواْ الْخَیْرَاتِ أَیْنَ مَا تَکُونُواْ یَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمِیعًا إِنَّ اللّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ » اظهار داشت: سبقت در انجام کارهای خیر از خصوصیات اولیای الهی است. به عنوان نمونه در جریان جنگ خندق اولین کسی که برای مبارزه اعلام آمادگی کرد وجود مقدس امیر مومنان بود.

 

استاد حوزه علمیه با اشاره به کلام امام باقر(ع) که اصل و حقیقت خیرات را ولایت اهل بیت می دانند و همچنین سخن پیامبر گرامی اسلام(ص) که خیر و بهترین اعمال را  ولایت علی(ع) و اولاد او بیان می کند، افزود: بالاترین سبقت گرفتن در امور خیر، سبقت گرفتن در تبعیت از ولایت است. در تاریخ آمده است سلمان حتی در حرکت کردن از امیرمومنان(ع) تبعیت می کرد و پا جای پای حضرت می گذاشت.

 

سخنران مسجد مقدس جمکران به آیه ‌«أَیْنَ مَا تَکُونُواْ یَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمِیعًا» اشاره کرد و ابراز داشت: برخی مفسرین در رابطه با این بخش از آیه می گویند که در روز قیامت همه افراد چه کسانی که عمل خیر انجام داده اند و چه کسانی که عمل خیر انجام نداده اند  به حسابشان رسیدگی می شود و برای ورود به بهشت باید از مسیر جهنم عبور کنند البته کسانی که اهل سبقت در کارهای خیر در این دنیا هستند در آن عالم نیز به سرعت از آتش جهنم عبور می کنند؛ اما بالاترین سرعت ها، سرعت نور است و مراد از نور بر اساس آنچه در روزهای قبل بیان داشتیم وجود مقدس اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است یعنی اگر خود را به ولایت متصل کنیم به سرعت از آتش جهنم عبور می کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس روایات این بخش از آیه درباره وجود مقدس حضرت حجت(عج) و اصحاب ایشان است که هنگام ظهور از همه جای عالم به سرعت خود را به امام زمان(عج) می رسانند. این اصحاب حضرت که بر اساس روایات 313 نفر هستند دارای ویژگی هایی هستند، یکی از خصوصیات شب زنده داری و اهل جهادبودن است که مانند شیر در برابر دشمن می غرّند. این‌ها کسانی هستند که خداوند را بزرگ می‌بیند و دشمنان او را کوچک؛ بنابراین ترسی از دشمن ندارند. برای سلاح و بمب های دشمن اهمیتی قائل نمی شوند.

 

حجت الاسلام میردامادیان با بیان این که یکی دیگر از ویژگی های یاران امام زمان(عج) تبعیت محض از ولایت است، به جریان تاریخی صلح امام حسن(ع) اشاره کرد و افزود: یاران امام مجتبی(ع) کسانی بودند که سال ها در رکاب امیرمومنان(ع) خدمت کردند؛ اما بعد از صلح، امام را ذلیل کننده مسلمین خواندند.

 

وی در پایان سخنانش ابراز داشت: زمان غیبت زمان تمرین است، در زمان غیبت فقها حرف اهل بیت(ع) را می زنند، اگر کسی فقها را رد کند اهل بیت را رد کرده است. کسانی که می گویند ما تنها از امام زمان تبعیت می کنیم، اما کاری به علما نداریم همان حرف کسانی را بیان می کنند که مسلم بن عقیل را در کوفه تنها گذاشتند با این که امام حسین (ع) فرموده بود مسلم مورد وثوق من است نتیجه این شد که چنین جنایاتی در کربلا رخ داد./1330/پ202/س

ارسال نظرات