۰۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۲
کد خبر: ۲۲۸۶۹۱
امام جمعه موقت سنندج:

امر به معروف و نهی از منکر در ایران با پشتوانه قانونی اجرا می‌شود

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت سنندج گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها نظام سیاسی و حکومت اسلامی است که امر به معروف و نهی از منکر در آن با پشتوانه قانونی و مشارکت مردمی اجرا می‌شود.
ماموستا امين راستي، امام جمعه موقت سنندج

به گزارش خبرگزاری رسا، ماموستا امین راستی، امام جمعه موقت سنندج، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر سنندج، با تقدیر از تلاش نمایندگان مجلس برای وضع قانونی در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها نظام سیاسی و حکومت اسلامی است که امر به معروف و نهی از منکر در آن با پشتوانه قانونی و مشارکت مردمی اجرا می‌شود.

 

ماموستا راستی افزود: امنیت فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و حتی سیاسی جامعه در گرو زنده نگه داشتن و اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

 

وی تلاش‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون امر به معروف و نهی از منکر را در راستای نهادینه کردن این فریضه الهی دانست و از مسؤولان کشور خواست در این زمینه بیشتر تلاش کنند.

 

وی گفت: در دوران پیامبر اکرم(ص) مردم فهم درست از اسلام داشتند و این دین الهی جامعیت داشت، اما در عصر یزید این جامعیت و شاکله اسلامی و مفاهیم اسلامی با توطئه یزید تغییر کرد و حکومت فاسد ایجاد شد.

 

امام جمعه موقت سنندج با اشاره به اینکه یزید می‌خواست اسلام بی‌هویت را حاکم کند، ادامه داد: وی با تغییر فهم درست از اسلام و سیره حضرت رسول(ص)، خواست بر مردم حکومت کند.

 

ماموستا راستی افزود: امام حسین(ع) برای هویت بخشی به مسلمانان و زنده کردن کرامات انسانی و احیا امر به معروف و نهی از منکر و آموزه‌های مدرسه محمدی قیام کردند و لرزه بر حکومت ظلم یزید انداختند.

 

وی با اشاره به اینکه قیام امام حسین(ع) مبتنی بر فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود، گفت: هیچ کس برای اسلام به اندازه ایشان فداکاری نکرد.

 

خطیب جمعه سنندج بر توجه ویژه مسلمانان به این فریضه الهی تأکید کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر سه مرحله دارد که مرحله نخست آن انزجار و تنفر همگانی از منکرات است که واجبی عینی است.

 

وی مرحله دوم این فریضه را تذکر لسانی بیان کرد و گفت: در مرحله آخر مقابله عملی با منکرات و تلاش برای اجرای معروفات است که این دو مرحله واجب کفایی است./998/د101/ب4

ارسال نظرات