۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۲
کد خبر: ۲۵۷۵۵۲
استاد حوزه تبیین کرد؛

ثمرات توبه نصوح در زندگی انسان

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این که هر بنده‌ای که توبه نصوح کند خداوند او را دوست دارد و وارد بهشت می کند، گفت: توبه نصوح پرده ستر و عفاف خداوند را حتی در قیامت بر گرد بندگان حفظ می کند.
توبه واستغفار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم طباطبایی، استاد حوزه علمیه قم، شامگاه سه‌شنبه در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) با بیان این که توبه نصوح توبه‌ای است که در آن بنده از گناهان خود به درگاه الهی توبه کرده و دیگر به سوی گناه باز نمی‌گردد، گفت: توبه نصوح توبه عدم بازگشت به سوی گناه است و خداوند چنین بنده‌ای را دوست دارد و او را وارد بهشت می کند.

 

وی افزود: انسان‌های صالح و افرادی که توبه نصوح کرده‌اند در روز قیامت اعمالشان در سمت راست و پیشاپیش آن‌ها حرکت کرده و مسیر بهشت و راه درست را در آن ظلمت و تاریکی به این بندگان نشان می‌دهد.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که توبه نصوح در زندگی انسان پنج ثمره دارد، گفت: اولین ثمره توبه نصوح این است که موجب بخشش گناهان انسان شده و گناهان انسان برای همیشه از پرونده اعمال او پاک و حذف می‌شود.

 

وی اظهار کرد: دومین ثمره توبه نصوح ورود به بهشت بی کران الهی است و کسی که توبه نصوح کند بهشت بر او واجب می‌شود.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که رسوا نشدن در روزی که همگان رسوا می‌شوند سومین ثمره توبه نصوح است و شخصی که توبه نصوح می کند در قیامت که پرده‌ها کنار می‌رود و اعمال انسان بر ملا می‌شود چنین انسانی نه زمین، نه اعضای بدن و نه ملک‌های مقرب او اعمالش را به خاطر نیاورده و پرونده اعمال او پاک می‌شود و به خواست خداوند هیچ شاهدی نخواهد بود که در خصوص اعمال این فرد اظهار نظر کند.

 

طباطبایی با اشاره به این که چهارمین اثر توبه نصوح اعمال انسان است که راه او را در روز قیامت روشن می کند، اظهار کرد: آخرین اثر توبه نصوح این است که مکان‌های مختلف زمین در روز قیامت به نفع این فرد شهادت داده و به ایمان او تأکید می‌کنند به همین خاطر روایت شده است که بهتر است انسان در محل‌ها و مکان‌های مختلف خدا را عبادت کند تا این مکان‌ها در روز قیامت به عبادت او شهادت دهند.

 

وی یادآور شد: انسانی که توبه نصوح می کند در روز قیامت خداوند را با خوشحالی ملاقات کرده و از ملاقات خداوند راضی است و چنین انسانی در قیامت با اولیای الهی محشور شده و در دنیا و آخرت برای خود خیر و سربلندی را به ارمغان آورده و در دنیا و آخرت سعادتمند می‌شود./837/پ202/ی

ارسال نظرات