۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
کد خبر: ۲۷۴۵۸۰
آیت الله موسوی جزایری:

حساب اعمال انسان برعهده امامان معصوم است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله موسوی جزایری گفت: ائمه اطهار(ع) از جانب خداوند اعمال و کارهای بندگان را تحویل می گیرند؛ حساب اعمال انسان نیز برعهده امامان معصوم(ع) است.
آيت الله موسوي جزايري ، امام جمعه اهواز و نماينده ولي فقيه در خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، سحر امروز در سلسله جلسات شرح زیارت جامعه کبیره که از سیمای خوزستان پخش می‌شود، با اشاره به ادامه زیارت جامعه کبیره «وَ إِیَابُ الْخَلْقِ إِلَیْکُمْ وَ حِسَابُهُمْ عَلَیْکُمْ وَ فَصْلُ الْخِطَابِ عِنْدَکُمْ وَ آیَاتُ اللَّهِ لَدَیْکُمْ وَ عَزَائِمُهُ فِیکُمْ وَ نُورُهُ وَ بُرْهَانُهُ عِنْدَکُمْ وَ أَمْرُهُ إِلَیْکُمْ مَنْ وَالاکُمْ فَقَدْ وَالَى اللَّهَ وَ مَنْ عَادَاکُمْ فَقَدْ عَادَى اللَّهَ» ابراز داشت: ای پیشوایان راستین شما آن بزرگواری و اولیایی(ع) هستید که در روز قیامت مرجع مردم به سوی شما است.

 

وی اظهار داشت: ائمه اطهار(ع) از جانب خداوند اعمال و کارها را تحویل می گیرند؛ حساب اعمال انسان نیز برعهده امامان معصوم(ع) است.

 

استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به روایتی از رسول اکرم(ص) در خصصوص حسابرسی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: براساس روایت پیامبراکرم(ص) «قسیم الجنة و النار» امام علی(ع) قسمت کننده بهشت و جهنم است؛ امیرمؤمنان(ع) صلاحیت اشخاص را تشخیص می دهد.

 

امام جمعه اهواز با اشاره به شعری درخصوص مناقب امیرمؤمنان(ع) اظهار داشت: در این شعر ذکر شده که امام علی(ع) محبت آن سپری در برابر آتش جهنم، قسمت کننده بهشت و جهنم براساس صلاحیت افراد، وصی پیامبراکرم(ص) و امام انس و جن است.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به روایتی از ابن حجر در کتاب صواعق محرقه که از علمای اهل سنت ادامه داد: ابن حجر می گوید که صاحب کتاب سنن ذکر کرده که امام علی(ع) در جلسه شورا حضور داشت و به حاضران گفت که شما را به خداوند قسم می دهم که آیا غیر از من در میان شما کسی است که پیامبراکرم(ص) برای او عبارت «قسیم الجنه و النار» را استفاده کرده باشد.

 

آیت الله موسوی جزایری ادامه داد: همه حاضران در جلسه شورا امام علی(ع) را مصداق این عبارت خواندند.

 

وی با اشاره به حدیثی از ابوبکر که در موقع احتضار به انس بن مالک پیش او حضور داشت، عنوان کرد: در این حالت ابوبکر چشم هایش را باز کرد مسائلی از پیامبراکرم(ص) شنیدم مبنی براین که کسی از عقبه و یا ایستگاهی از قیامت عبور نمی کند مگرآنکه جوازی از امام علی(ع) داشته باشد.

 

استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به آیات پایانی سوره غاشیه «إِنَّ إِلَیْنَا إِیَابَهُمْ، ثُمَّ إِنَّ عَلَیْنَا حِسَابَهُمْ» افزود: هر آینه بازگشتشان به سوی ما، آنگاه حساب آنان بر عهده ما است؛ همه کارهای خداوند به وسیله مأموران الهی انجام می شود.

 

امام جمعه اهواز با اشاره به آیه 37 از سوره الاعراف «حَتَّى إِذَا جَاءتْهُمْ رُسُلُنَا یَتَوَفَّوْنَهُمْ قَالُواْ أَیْنَ مَا کُنتُمْ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ قَالُواْ ضَلُّواْ عَنَّا وَشَهِدُواْ عَلَى أَنفُسِهِمْ أَنَّهُمْ کَانُواْ کَافِرِینَ» یادآور شد: در این آیه ذکر شده که نگاه که فرستادگان ما بیایند تا جانشان را بگیرند، می پرسند: آن چیزهایی که به جای خدا پرستش می کردید، اکنون کجایند؟ گویند: تباه شدند و از دست ما رفتند و در این حال به زیان خود شهادت دهند، زیرا که کافر بوده اند./9453/پ202/ب4

ارسال نظرات