ارتباط مدیر با طلاب نباید محدود به ساعت اداری باشد/ اخلاص مدیر سبب تأثیر گذاری کلام او می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام هادی حسینخانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه، در کارگاه جهاد تربیتی مدیران مدارس علمیه استان کرمان، که ظهر امروز در مدیریت حوزه های علمیه استان کرمان برگزار شد، اظهار داشت: تهذیب در مدارس منحصر به معاونت تهذیب نیست و همه بخش های حوزه باید درگیر با این مسأله باشند.
وی در ادامه افزود: ارتباط مدیر با طلاب نباید محدود به تعدادی از طلاب باشد، بلکه باید وضعیت تمامی طلاب برای مدیر روشن باشد و با همه ارتباط داشته باشد.
حجت الاسلام حسینخانی با بیان این که حضور مدیر نباید منحصر به وقت های اداری باشد، ابراز داشت: گاهی نیاز است مدیر با طلبه خارج از ساعت کاری ارتباط داشته باشد و مشکلات طلاب را حل کند.
وی با بیان این که انتقاد و پیشنهاد بین مدیر و طلاب باید به صورت صمیمانه برقرار باشد، خاطر نشان کرد: گاهی مشکلاتی در مدارس وجود دارد که مدیر با وجود این که نیت اصلاح دارد، اما به این مشکلات آگاه نیست و اگر طلاب این مسائل را با مدیر در میان بگذارند، هماهنگی بیشتری در اداره مدرسه صورت خواهد گرفت.
معاون تهذیب حوزه های علمیه با اشاره به نقش اخلاص در بهبود کار مدیر، گفت: امر و نهی به طلاب با اخلاص مدیر سازگار نیست.
وی با تأکید بر این که مدیر با اخلاص خودش را محدود به مدیریت نمی کند، تصریح کرد: گاهی نیاز است مدیر در امور پیش پا افتاده مشارکت داشته باشد که این کار او روحیه تواضع را در بین طلاب تقویت می کند.
حجت الاسلام حسینخانی با بیان این که برای مدیر نباید اهمیت داشته باشد در کدام سطح از حوزه مشغول به خدمت است، خاطر نشان کرد: همیشه باید به این فکر کنیم که نقش خود را به خوبی انجام دهیم و برایمان مهم نباشد که در چه جایگاهی برای خدمت قرار داریم.
وی همچنین گفت: به رخ کشیدن موفقیت های مدرسه از سوی مدیر با اخلاص هماهنگی ندارد و ما باید بکوشیم از این رفتار خود را حفظ کنیم.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور همچنین تبیین این مسأله که اخلاص در آخرت پاداش الهی را به دنبال خواهد داشت، اظهار داشت: اخلاص در زندگی دنیایی هم برکات فراوانی دارد.
وی با اشاره به این که طلبه مدیر را الگوی خود در زندگی و درس قرار می دهد، یادآور شد: اخلاص مدیر سبب اعتماد طلاب می شود و به آن ها انگیزه را می دهد که با تمام وجود برای ادامه راه خود تلاش کنند.
این استاد همچنین با بیان این که اخلاص سبب ماندگاری کارها می شود، عنوان داشت: یکی دیگر از برکات اخلاص داشتن این است سبب ایجاد آرامش برای مدیر و زیر مجموعه آن خواهد شد.
وی اخلاص را سبب تأثیرگذاری بیشتر کلام مدیر دانست و گفت: مدیر مدرسه باید با طلاب و دیگران برخورد یکسان داشته باشد و بین مراجعین فرقی نگذارد.
در پایان گفتنی است این کارگاه یک روزه با حضور مدیران مدارس استان برگزار شد که مدیران محترم نیز به بیان دیدگاه های خود درباره مسائل مربوط پرداختند./9702/202/ب1