موفقیت طلاب در تحصیل و تبلیغ همزمان، نیازمند برنامهریزی مناسب است
حجتالاسلام مهدی رجبیمقدم، مدیر گروه تبلیغی جهادی مجاهد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به مؤلفههای شخصیتی مبلغان جهادی پرداخت و گفت: مبلغان جهادی باید بتوانند بدون هیچ گونه توقع مالی کار کنند و در هر موقعیتی که مبلغ توانایی انجام کاری را داشت، دریغ نکند و همچنین به هدفی که از انجام تبلیغ دارد، بپردازد و به اتفاقات و حواشی که در پیرامون کار ممکن است اتفاق بیفتد، بیاعتنا باشد.
این مبلغ دینی با اشاره به تأثیر فرهنگ جهادی در گسترش آموزههای دینی، یادآور شد: فرهنگ جهادی و آموزههای دینی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند و فردی که برای رضای خدا به کار میپردازد، تأثیر و بازدهی سخن و کارش بیشتر خواهد بود.
وی درباره وضعیت امروز تبلیغ جهادی در حوزههای علمیه، خاطرنشان کرد: اگر در حوزههای علمیه بر روی روحیه و حرکتهای جهادی بیشتر سرمایهگذاری شود، نتایج و ثمرات مفید و بسیاری را در بر خواهد داشت.
مدیر گروه تبلیغی جهادی مجاهد به بیان سازماندهی گروههای تبلیغی برای دوری از موازیکاریهای تبلیغی اشاره کرد و اظهار داشت: هنگامی که گروه ها همدل باشند و یک هدف را دنبال کنند، سبب نزدیکی دل ها به هم شده، اما گاهی اوقات برخی گروهها به دلایلی به انجام کار به صورت مستقل و بدون رابطه با دیگر گروه ها به فعالیت می پردازند، که این فاصله سبب موازی کاری میشود.
حجتالاسلام رجبیمقدم افزود: در صورتی که گروههای تبلیغی ـ جهادی به این مسأله واقف باشند که تمامی فعالیتهای این عرصه برای زنده نگه داشتن اسلام است، مطمئناً به پوشش فعالیت یکدیگر و تقویت آن خواهند پرداخت.
این مبلغ دینی درباره تبلیغ و تحصیل همزمان طلاب، گفت: مبلغان باید با برنامهریزی مناسب به تحصیل و تبلیغ در کنار هم بپردازند و پرداختن به هر کدام بیش از دیگری سبب وارد شدن آسیب به دیگری میشود؛ ارتباط طلاب با جامعه در قالب تبلیغ سبب تقویت مبلغ میشود و تبلیغ سبب ایجاد امید در مبلغ در راستای تحصیل بهتر خواهد شد و در صورتی که طلبه با جامعه در ارتباط باشد، میتواند درد جامعه را بهتر شناخته و راجع به آن تصمیمگیری صحیح و بهروز داشته باشد./822/302/ب2