مراسم گراميداشت سومين شهيد محراب

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در يزد، مراسم گراميداشت سومين شهيد محراب حضرت آيت الله صدوقي و حجتالاسلام هادي مروي، نماينده مقام معظم رهبري سيام شهريور ماه با حضور حجتالاسلام و المسلمين صدوقي، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد، روحانيان، مسؤولان و شماري از مردم يزد برگزار شد.
در اين مراسم حجتالاسلام معزالديني، نوه سومين شهيد محراب با گراميداشت ياد و خاطره آن شهيد بزرگوار به مساله تربيت در جوامع بشري اشاره كرد و گفت: تربيت، حياتيترين نياز بشر است، چرا كه همه هنجارها و ناهنجاريها در جامعه در اين مساله ريشه دارد.
وي گفت: در تربيت بايد جنبه جسمي و روحي با هم در نظر گرفته شود و از آنجا كه پيامبران و ائمه معصوم با منشاء وحي در ارتباط هستند، تنها آنها ميتوانند همه نيازهاي بشر را در اين مساله در نظر بگيرند.
حجت الاسلام معزالديني وجود فقهاي كارآمد در جوامع بشري را بسيار مؤثر دانست و گفت: عالمان ديني در حكم معلماني هستند كه به تربيت بشر ميپردازند و امور اجتماعي و سياسي مردم را سامان ميبخشند.
وي به گوشههايي از زندگي علامه مجلسي و امام خميني (ره) اشاره كرد و تأثير اين عالمان بزرگوار را در جامعه تشريح كرد.
حجت الاسلام معزالديني به گوشههايي از زندگي آيتالله شهيد صدوقي اشاره كرد و گفت: اقتدار و شجاعت شهيد صدوقي به اندازهاي بود كه كسي با حكم وي مخالفت نميكرد.
وي گفت: حوزه خدمترساني اين عالم بزرگوار بسيار گسترده بود و كمك هاي مالي او افزون بر ايران، به شيعيان افغانستان، پاكستان، عراق و مدينه نيز مي رسيد.
نوه شهيد صدوقي به هوش والاي آن شهيد گرانقدر اشاره كرد و گفت: آيتالله شهيد صدوقي بدون اين كه دفتر ثبتي داشته باشد، شهريه طلاب را به طور دقيق پرداخت ميكرد.
وي گفت: اين عالم ديني در تدريس دروس حوزه بي نظير بود ودر تدريس زبان شيوا و گويايي داشت.
حجت الاسلام معزالديني اهتمام شهيد صدوقي به برپايي مجالس اباعبدالله الحسين (ع) را ياد آور شد و گفت: در زمان رضاخان كه برپايي مجالس روضه ممنوع بود، شهيد صدوقي سحرها در زيرزمين منزل خود، مجلس روضهخواني برپا ميكرد.