میزگرد سیاسی بایدها و نبایدهای مجلس دهم برگزار شد
عبدالرضا داوری، مشاور وزیر کشور در دولت دهم در این نشست به بررسی سه مقطع مهم انقلاب و روش دیپلماسی آن زمان پرداخت و گفت: واقعه گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی در سال 58، جنگ تحمیلی و قطعنامه 598 و پرونده هسته ای از جمله مهم ترین وقایع در ایران است که کشور ما با این سه واقعه در مسائل بین المللی مطرح شد.
وی با بیان این که در این سه پرونده بین المللی، مجلس و پارلمان ایران از نقش آفرینی کنار گذاشته شد، افزود: جریانی در کشور پس از انقلاب شکل گرفت که قصدش این است که حاکمیت میانه روی و اعتدال را جایگزین اندیشه های رهبر کبیر انقلاب کند و همه تلاشش این است که برچسب تندروی و افراط گری را نیز به این گفتمان مقابل بزند.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم تصریح کرد: در سایه این گفتمان اعتدال و میانه روی پیوندهای جدیدی در حوزه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شکل گرفته است که متفاوت از اهداف بنیادین انقلاب است.
وی درادامه با اشاره به فرمان تاریخی امام (ره) درباره سلمان رشدی، گفت: رهبر کبیر انقلاب در سال 67 این فرمان را در حالی صادر کرد که همه شاخصه های اقتصادی ما از رشد اقتصادی گرفته تا میزان رشد نقدینگی در سطح پایینی قرار داشت و کشور در بدترین وضعیت اقتصادی بود که این فرمان امام از سوی این جریان اعتدال و میانه رو در واقع تفریط است.
داوری اظهار کرد: در حال حاضر آن چیزی که در کشور ما در تزاحم و تضاد است روابط و گفتمان های بین این دو جریان است چرا که از طرفی جریان اعتدالی و میانه رو و از طرفی دیگر جریانی که تلاش می کند که حرکت های خودش را برپایه اندیشه های امام راحل بنا کند.
گفتنی است، این نشست به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد./934/202/ب1