عمل به تکالیف، بزرگ ترین عامل برای فراهم شدن زمینه ظهور امام زمان است
حجت الاسلام صادق صلواتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا استان مرکزی، به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان افزود: مسلمانان در غیاب حضرت مهدی (عج) و برای فراهم کردن زمینه ظهور ایشان وظایف و تکالیفی را برعهده دارند.
امام عصر(عج) منجی عالم بشریت امید ناامیدان و ستمدیدگان دنیا
کارشناس مذهبی استان مرکزی گفت: در حال حاضر در دنیا ظلم و ستم فراوانی به مردم و به ویژه به مسلمانان می شود که این امر با ظهور امام زمان (عج) که ریشه ظلم را می سوزاند به پایان خواهد رسید.
وی ابراز کرد: در تمامی ادیان وعده ظهور منجی عالم بشریت داده شده و امام عصر(عج) به عنوان منجی عالم بشریت امید ناامیدان و ستمدیدگان دنیا است.
این کارشناس مذهبی در اداره کل اوقاف و امورخیریه استان مرکزی ادامه داد: عمل به تکالیف و وظایفی که در دوران غیبت کبری بر عهده مسلمانان است بزرگ ترین عامل برای فراهم شدن زمینه ظهور امام زمان(عج) بشمار می رود.
حجت الاسلام صلواتی اظهار داشت: داشتن هم و غم برای امام عصر(عج) در دوران غیبت کبری به دلیل غایب بودن ایشان یکی از وظایف مردم در این دوران است.
انتظار فرج از تکالیف مسلمانان در دوران غیبت
وی انتظار فرج را از دیگر تکالیف مسلمانان در دوران غیبت دانست و افزود: امام صادق (ع) فرمودند: "هر صبح و شام منتظر امام زمان (عج) باشید"، بنابراین انتظار فرج داشتن به طور یقین از وظایف مهم مسلمانان در این دوران است، چرا که چشیدن طعم شیرین وصال به جز کشیدن لحظه های انتظار میسر نخواهد شد.
این کارشناس مذهبی با تاکید براینکه امام زمان (عج) برای برقراری عدالت در جامعه ظهور خواهند کرد، گفت: باید مردم در دوران غیبت برای حفظ وجود امام عصر(عج) از شر جن، انس و شیاطین دعا کنند و هر لحظه از پرودگار تعجیل در فرجشان را بخواهند تا با فرج ایشان دنیا مالامال از عدالت شود.
وی افزود: در این دوران حفظ دین و ایمان بسیار حائز اهمیت است، بنابراین باید گفت مردم بسیار باید برای حفظ دین و ایمانشان و برای دور ماندن از گناه دعا کنند و در نظر داشته باشند هر لحظه پروردگار ناظر بر اعمال و رفتارشان است.
تبیین مهدویت راه مقابله با شبهات و انحرافات
حجت الاسلام صلواتی ابراز کرد: در این دوران شبهات و انحرافات بسیاری در حال شکل گیری است که باید با تبیین مهدویت و تشریح آن ذهن جوانان و مردم نسبت به اصل مهدویت روشن شود.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه برگزاری جشن های نیمه شعبان به صورت صحیح تاثیر بسزایی در تبیین مهدویت دارد، تصریح کرد: جشن های نیمه شعبان باید باشکوه و زیبا، اما با رعایت اصل دینداری، به دور از هرگونه اسراف و انحرافی در جامعه برگزار شود.
وی یادآور شد: برگزاری جشن های نیمه شعبان از سوی مردم نشان از ارادت آنها به امام زمان(ع) و نشان از علاقه مندیشان برای ظهور دارد، بنابراین باید این جشن ها به گونه ای برگزار شوند که اصل مهدویت در آنها رعایت شود و موجبات نارضایتی پروردگار و امام عصر(عج) ایجاد نشود./302/842/ب1